Maczó Péter - A csomagolásról


3.500 HUF 9.55 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. január 20.
Termékkód: 5553662
Megtekintések: 29
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Timogergo (6)  
BUDAPEST

Válaszadás: 100%-ban69 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2023. december 18.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

E könyv témája a csomagolás: a termék vagy márkaazonosság koncentrált formája. A csomagolás, mely olyan meghatározó immár, hogy a modern művészet nagyjai rendre foglalkoznak vele. Kétszeresen is alkalmazott művészet.

Művészet, hogy olyat ígérjünk, kínáljunk, amivel még szavahihetők maradhatunk. A csomagolásdesign megjeleníti a termék előnyeit és a piaci elvárások figyelembevételével vonzóvá teszi azt. A forma, az anyag, az előállítás technikája a grafikai tervvel egy egységet alkot, amely a termékeket a versenyhelyzetben – mert nincs annál szigorúbb megmérettetés, mint az áruk versenye – a minőséget előtérbe állítva, egyértelműen pozícionálja.

A kötet három fő részre tagolható. Egy rövid reklámtörténet után a csomagolás múltjáról esik szó, majd általánosabb, néhol sajátos példák bemutatásával a csomagolásgrafika, azon belül pedig a tipográfia kerül előtérbe.

ELŐSZÓ

Bevezető helyett

Jobb könyvek esetén a szerző, mintegy az utolsó szó jogán (hiszen a bevezetőt valószínűbb, csak munkája végeztével írta), mentséget keres, mit miért hagyott ki, vagy éppen mit hogyan értsen a nyájas olvasó... Erich Kästner némely könyvéhez többet is biggyesztett az ismételt kiadások okán.

nos, a csomagolás nem ilyen műfaj: amikor az áru az üzletekbe kerül, már késő magyarázkodni. Népszerűsítő reklámot folytatni azonban szabad.

E könyv témája a csomagolás: a termék vagy márkaazonosság koncentrált formája. Olyan meghatározó immár, hogy a modern művészet nagyjai rendre foglalkoznak vele. Kétszeresen is alkalmazott művészet tehát.

Művészet, hogy olyat ígérjünk, kínáljunk, amivel még szavahihetőek maradhatunk. A csomagolásdesign megjeleníti a termék előnyeit és a piaci elvárások figyelembevételével vonzóvá teszi azt. A forma, az anyag, az előállítás technikája a grafikai tervvel egy egységet alkot, amely a termékeket a versenyhelyzetben - mert nincs annál szigorúbb megmérettetés, mint az áruk versenye - a minőséget előtérbe állítva, egyértelműen pozicionálja.

Mégis, inkább az áttekintés összegzésképpen: három fő részre tagolható e kötet. Egy rövid reklámtörténet után a csomagolás múltjáról esik szó, majd szándékom szerint a legáltalánosabb, néhol sajátos példák bemutatásával a csomagolástechnika, azon belül pedig leginkább a tipográfia kerül előtérbe.

Hogy könyvünk mértékadó és értékálló lehessen, a szövegbe rendre idézem azokat, akiket idolként szakmánk elismer.

Végezetül: kész vagyok bebizonyítani bármit.

(Ezt ugyan Oscar Wilde mondta...)

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest
Postázás1500 HUF
Egyéb1500 HUF

Mások ezeket keresték még