SZÉP TELJES VAS GEREBEN ELSŐ KÉPES DISZKIADÁS I-XIII -1886-1903 A KÖNYVESPOLC DISZE!!!


53.000 HUF 144.22 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 24.
Termékkód: 5566405
Megtekintések: 9
Megfigyelők: 4
Eladó adatai

iskatel (1709)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:19. század
Állapot:
Kötés típusa:vászon
Jellemző:első kiadás, illusztrált

A cimben leirt és a fotókon látható kiváló állapotú teljes dúsan aranyozott iparművészeti remek dűsan aranyozott bőrhatású egész vászon kiadói GOTTERMAYER kötésű könyvsorozat -azon kivül hogy azért Vas Gereben ma is elég szórakoztató olvasmány a sajátos elegáns humorával és örök aktualitásaival -de a sorozat a könyvespolc disze is! -az első 10 kötet az évszám nélküli első MÉHNER kiadás! -aztán a kiadást már a MÉHNER-t beolvasztott FRANKLIN vitte tovább a sorozatot de a XI. kötet a hirdetett sorozatban nem az első ,hanem a harmadik-kb 1900-as DE A Z UTOLSÓ KETTŐ MÁR SZINTÉN ELSŐ KIADÁSÚ ,1898-as illetve 1903-as. De már ez is nagy só,főleg 9 kötet még egy tulajdonosé is volt!-tulajdonosi bélyegző!- -Az első kötetben Vas Gereben portréja-a hártyapapirján réges -régi száradt vizfolt-fotó-gazdagon illusztrált a sorozat Gyulai László,Neogrády Antal és Góró Lajos rajzaival a XIII kötet amúgy az iró életrajza!Az első kötetben Vas Gereben aláirásos portréja! Gyönyörű,tiszta kötéstáblák-rugalmas,erős papir és stabil könyvtestek-szép tiszta hiánytalan példányok. Régi kisebb szép kis javitások-pld könyvsarkoknál-nyomai-alig láthatók és nem frekventált helyeken-a legnagyobb az-hogy egy valamikor elég durván felvágott iv kijárhatott és azt visszatették az az egyik kötetnél - fotó, Nem csak a korához képest,hanem egyébként is szép .ápolt,egyben levő elegánsan dekorativ ,ma már egyre ritkább antik sorozat-a könyvespolc és a gyűjtemény disze lehet!

454+446+460+470+492+494+430+435+470+460+365+474+219 old.

14x21 cm majd 10 kg!

RÉGI JÓ IDŐK - A NEMZET NAPSZÁMOSAI- A PÖRÖS ATYAFIAK -NAGY IDŐK NAGY EMBEREK - EGY ALISPÁN - GARASOS ARISZTOKRÁCIA - DIXI -ADOMÁK - TEKINTETES URAK - JURÁTUSÉLET - ÉLETUNT EMBER -PARLAMENTI KÉPEK / TORMAGYÖKEREK - II.JÓZSEF CSÁSZÁR - VAS GEREBEN ÉLETE

VESSENEK TÁN PÁR PILLANTÁST A TÖBBI,ANTIK KÖNYV KATEGÓRIÁBAN FELTÖLTÖTT EGYRE NÖVEKVŐ SZÁMÚ HIRDETÉSEMRE,HÁTHA TALÁLNAK KÖZTÜK KEDVÜKRE VALÓT! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

TISZTELETTEL KÉRNÉM A KEDVES VÁSÁRLÓKAT ,HOGY A LEÜTÖTT TÉTELEK VÉTELÁRÁT ÉS HA VAN A POSTA KÖLTSÉGÉT IS MAX.HÁROM NAPON BELÜL SZIVESKEDJENEK A SZÁMLÁMRA UTALNI-VAGY VELEM FELVENNI A KAPCSOLATOT ESETLEGES ELTÉRŐ EGYEZTETÉS CÉLJÁBÓL!-ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! HA NE ADJ ,EZ NEM TÖRTÉNNE MEG-SEMMISNEK TEKINTEM A TRANZAKCIÓT-ÉS NEGATIV ÉRTÉKELÉSSEL ÚJRA INDITOM A TERMÉKET !

MPL automatába,MPL Postánmaradóra illetve MPL cimre opciókkal tudom csak vállalni a postázását-a mindenkori hivatalos postai dijszabás szerint.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás3975 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még