Helen Foster: Könnyű GI diéta


2.490 HUF 6.77 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 01.
Termékkód: 5583765
Megtekintések: 52
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

gutenberghaz (39)   
Pest megye

Válaszadás: 100%-ban5 óra alatt
Pozitív értékelések: 97.22%
Utolsó belépés: Ma, 08:33
Regisztráció: 2023. február 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:ragasztott
Jellemző:illusztrált

Alexandra Kiadó, Pécs 2004., ragasztott papírkötés, 128 oldal, méret: 26 cm x 19 cm, színes fotókkal illusztrálva.

Szervezetünk első számú üzemanyaga a glükóz nevű cukor, amelyet az általunk elfogyasztott táplálékban található keményítőből és cukorból (szénhidrátból) állít elő. A glükóz a test sejtjeihez kerül, ahol vagy azonnal elégetjük, miközben futunk, sétálunk vagy akár gondolkozunk, vagy elraktározzuk az izmokban és zsírraktárakban későbbi használatra. Ez történik valamennyi táplálékkal, amely szénhidrátot tartalmaz, akár egy tányér spenótról, akár egy tál fánkról van szó. Ami mindig más, az a reakció sebessége. Nagyon egyszerűen fogalmazva, a glikémiás index ezt a sebességet, a szénhidráttartalmú élelmiszerek vércukoremelő képességét fejezi ki a glükózhoz képest, segítve ezáltal a megfelelő táplálékok kiválasztását.
Ez az új étkezési módszer véget vet a táplálkozási módból eredő zavaroknak, és lehetővé teszi, hogy szervezetünk mellékhatások nélkül nyerje vissza egyensúlyát. Erre az egyensúlyra pedig azért van szükség, mert a megfelelő glükózmennyiség csak így tud eljutni oda, ahol valóban szükségünk van rá. Ellenkező esetben a zsírraktárakba kerülve komoly súlygyarapodáshoz, hosszú távon pedig az artériák eltömődéséhez, és így cukorbetegséghez, szívproblémákhoz vezet, illetve a véráramban maradva sejtpusztulást okoz, gyorsítva az öregedést.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest IV.
Postázás1490 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még