R. C. Sherriff - Világvége - Athenaeum Kiadás


3.200 HUF 8.84 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 03.
Termékkód: 5587624
Megtekintések: 53
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Extraforce_a (15)  
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban44 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 21:10
Regisztráció: 2023. december 13.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:20. század
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés

R. C. Sherriff - Világvége - Athenaeum Kiadás - 309 oldal - Keménykötés

Kívül, és belül is jó állapotban!

Előszó:

Két évvel ezelőtt, mikor az abesszíniai Tudományos Akadémia felfedezte a Hopkins-kéziratot Notting Hill romjai között, azt remélték, hogy végre kielégítő fény derül London végső, tragikus napjaira.
De a kézirat gondos tanulmányozása azt bizonyította, hogy a reményeket hiába táplálták. A szerzője, Edgar Hopkins, oly mértéktelenül önhitt és csekély látókörű ember volt, hogy elbeszélése úgyszólván értéktelen a tudós és történetíró számára, s alig is említik meg a Tudományos Akadémia vaskos és pompás kiadványában, melynek címe: Nyugateurópa kihalt civilizációinak vizsgálata.
A Hopkins-kézirat-nak azonban minden hibája ellenére van egy értékes tulajdonsága. Ez az egyetlen eddig felfedezett bizalmas, naplószerű feljegyzés, amely egy angol ember benső érzéseit közli velünk a felfordulás idejéből. Anglia történetét illető tudatlanságunkról sok szó esett az újabb tudományos vitákban, de ne felejtsük el, hogy a nyugati civilizáció összeomlása után vagy száz esztendeig a Kelet újjászületett nemzetei az oktalan pusztítás orgiáját ülték s megsemmisítettek mindent, ami a maguk földjén arra az időre emlékeztethette őket, amikor a fehér ember szolgái voltak. Rendszeresen felkutattak és elpusztítottak minden nyomtatott könyvet, Nyugat-Európa művészetének minden maradványát. Anglia nedves éghajlata kiegészítette a rombolás művét a következő hétszáz évben. Európa rég elmúlt nemzetei iránt újból feltámadt érdeklődésünknek az a tragédiája, hogy nagyon is későn jött. Angliára vonatkozó tudásunk talán örökké csupán olyan jelentéktelen töredékeken fog nyugodni, mint a Hopkins-kézirat, amelyek a véletlen csodája folytán maradtak fenn...

Személyesen Farmoson vehető át.

Rugalmas vagyok a szállítási módokban: szívesen küldöm akár Postával, Packetával, Foxposttal, vagy DPD/GLS futárral is. Mindig az aktuális díjszabásnak megfelelően.

Minden esetben sérülésmentesen, biztonságosan csomagolom a terméket!

Ha a termékkel kapcsolatban bármilyen kérdése van vásárlás előtt nyugodtan kérdezzen, minden kérdésre szívesen válaszolok.

Több termék vásárlása esetén egyben küldöm őket, így jelentős postaköltséget spórolhat.

Kérem szíveskedjék megtekinteni a többi termékemet is a baloldalon található "Az eladó összes terméke" link-re kattintva. Folyamatosan töltök fel újakat. :)

Köszönöm a megtekintést!

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
Postai utánvétel
PayPal  

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Személyes átvétel Farmos
DPD - házhozszállítás 2640 HUF
Foxpost - csomagautomata 1599 HUF
GLS - házhozszállítás 4041 HUF
Packeta - átvevőhely 1390 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még