Csaba Emese: A természet ABC-je


1.990 HUF 5.43 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 04.
Termékkód: 5592068
Megtekintések: 72
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

gutenberghaz (39)   
Pest megye

Válaszadás: 100%-ban5 óra alatt
Pozitív értékelések: 97.22%
Utolsó belépés: Ma, 10:05
Regisztráció: 2023. február 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés
Jellemző:illusztrált

Reader's Digest Kiadó Kft., Budapest, 1995., fűzött kemény papírkötés, 327 oldal, 31 cm x 24 cm, színes és fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal.

Miért kék az ég? Hova tűnnek a lepkék télvíz idején? Meddig tart egy földrengés? Miért sós a tengerek vize?

Ugye, Ön is gyakorta eltűnődik az ilyen és hasonló, egyszerűnek tűnő, ám mégis fogas kérdésekben? Már csak azért is, mert gyermeke újra meg újra sarokba szorítja velük...

Miért totyog a kacsa? Huhog-e minden bagoly? Mi okozza a villámlást? Szoktak-e aludni a halak?

A Természet ABC-je minderre választ ad, de a természet sok száz más rejtélyébe is beavatja az Olvasót. Kérdés-felelet formában, szinte tálcán kínálja a tudnivalókat mindenről, amit a természet alkotott. Essék bár szó madarakról vagy denevérekről, fákról vagy virágokról, sivatagokról vagy tengerpartokról, a Természet ABC-jét, felütve, minden kérdésünkre megkaphatjuk az érdekfeszítő, meghökkentő, sőt nemegyszer mulattató magyarázatot.
Könyvünket a család minden tagjának érdemes újra meg újra leemelnie a polcról. Lesz, aki éppen csak belelapoz hogy utánanézzen valaminek, vagy pillanatnyi felüdülést talájon, de lesz olyan is, akit egész estékre rabul ejtenek majd a lapjain egymás után feltáruló csodák. Színes magyarázatai és illusztrációi a legkisebbek számára is ellenállhatatlan vonzerővel elevenítik meg a természet rejtelmes-káprázatos színpadát.
A Természet ABC-jé-t, a gyors eligazodást megkönnyítendő, négy nagy részre osztottuk; mindegyik rész külön-külön tényszerű ismeretek és szemet gyönyörködtető, beszédes illusztrációk valóságos tárháza. VisszaTÉMAKÖRÖK

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest IV.
Postázás1490 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még