Kende Péter: Bank Bianco


1.900 HUF 5.25 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 10.
Termékkód: 5604726
Megtekintések: 62
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

KonyvDealer (104)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 13:09
Regisztráció: 2022. január 26.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés

! A kötet elejében tulajdonosi bejegyzés látható !

Kende Art Kft. 1999

423 oldal

Kende Péter Bank Bianco

Mi is volt tíz éven át a Princz Gábor-féle Postabank? Rothadó fekély az egészséges magyar társadalom testén? A súlyosan beteg társadalom tünete? Itt a piros - hol a pirost játszó keverőgép, pénzügyi dribliző masinéria? A szabályozatlanságok és az értelmetlen, rossz új rendelkezések között is életben maradt régi szisztéma? Az ellentmondás maga: a régi már nincs, de még van, az új már van, de még nincs? Az új arisztokrácia udvari etikettjének modellje? A pénztelen pártokat kényszerűen kiszolgáló politikai korrupció megteremtője? Pénz és hatalom örök násztáncának kiaknázója, kedvezményezettje? A rendszerváltás áldozata? Annak serkentője, segítője? Egyszerűen a rendszerváltás, az átmenet szülte összes kín, mocsok maga?
Ki volt maga Princz Gábor? A betétesek, végül az összes adófizető állampolgár pénzét elherdáló briganti? Pénz herceg, a kultúra, a sport önzetlen támogatója, nagyvonalú mecénás? A hatalomban tobzódó fékevesztett, korrupt gazember? Az adott realitásokkal számoló üzletember? Hős, áldozat, balek? Tahó, bunkó elefánt a porcelánboltban? Okos felkészült bankár? Életeket, sorsokat, gazdagságot és szegénységet kezében tartó Keresztapa? A kamatlábat számolgató öltönyös-nyakkendős bankvezéri szerepből pénzosztogatás közben fekete pólóban kikandikáló hedonista, élni nagyon tudó dzsentri? Maci a málnásban?
Talán egyik sem és mindegyik. A Postabank- és vele a Princz-ügy persze elsősorban nem a Postabankról és nem Princz Gáborról szól, hanem temérdek egészen más dologról..

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
Személyes átvétel Budapest X.
MPL - csomagautomata 990 HUF
MPL - házhozszállítás 1990 HUF
PostaPont 990 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még