Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

SZALAY-BARÓTI A MAGYAR NEMZET TÖRTÉNETE I-IV TELJES 1896 -igen szép!!!


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2024. febr. 12. 06:43

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 10.
Termékkód: 5605634
Megtekintések: 135
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

iskatel (1720)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 09:59
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:19. század
Állapot:kiváló
Kötés típusa:bőrkötés
Jellemző:első kiadás, illusztrált

A cimben leirt és a fotókon látható teljes négykötetes a Milleneum évére átdolgpzott,bővitett disz kiadása-1896- első kiadás ,mert a Baróti Lajos átdolgoza első- - szép TISZTA és STABIL ,HIÁNYTALAN állapot- Igen szép,szinte hibátlannak mondható kötetek.egyedül A III. KÖTET GERINCÉNEK FELSŐ PEREMÉBŐL HIÁNYZOTT-IGY szakértő restaurátor által helyrehozva egy másik eredeti donor-kötetből származó szelvény beültetésével-fotó! Az előzék lapokon áthúzták a név beirásokat -ezt nem tartanám komoly hibának4 A négy kötet egységes-egy helyről származik!

Igen kiemelném-hogy a IV.kötetben megvan a Milleneum korabeli öreg Ferenc Józsefet ábrázoló kartonra nyomott heliogravúr is-az sok esetben hiányzik,sőt a kiadás vége felé bele sem rakták! Rendben vannak a hártya papirok is-azokkal is baj szokott lenni-mert a háborúk-forradalom alatt sokszor cigaretta papirnak használták! A könyvtáblák sarkai extrém szépek-ez is igen-igen ritka!

Ahogy én átnéztem-elég alaposan-firka-és szamárfül mentes-SŐT kiemelném hogy nem szétszáradt és bebarnult a papirja-ami ennél a sorozatnál sajnos igen gyakori-hanem erős ,tiszta és rugalmas! Megfelelő helyen tárolták nyilván,nem a radiátor mellett.. Postázás kizárólag MPL csomag változatokkal! A súly sajnos a 10-20 kg kategóriába esik ! Esetleges személyes átvétre kizárólag a vételár leütés utáni mielőbbi,a szokott három napon belüli átutalása után de akár későbbi időpontban is előre egyeztetve Veszprémben lehetséges! Az ár a mostani piaci helyzethez előnyösnek mondható-mert ilyen,sőt gyengébb álloapotban is bizony az ország vezető könyvkereskedő cégénél is csak két példány van-mindkettő majd száz ezerrel többért... Nagyon elfogyott ez a sorozat,ahogy látom-mert négy kötetben igen jó és szépen illusztrált összefoglalása történelmünknek-igen szép diszkötésben -joggal népszerű!

Tisztelettel kérném a kedves Vásárlót ,hogy a leütés után max három napon belül sziveskedjék rendezni az anyagiakat-vagy ha eltérő óhaja lenne -úgy engem szintén ebben az idő intervallumban itt,a GS levelező felületén érdemben megkeresni sziveskedjék egyeztetés céljából-előre is köszönöm! Ha ez ne adj elmaradna úgy sikertelennek értékelve az adás-vételt újra inditom a terméket-szives megértésüket előre is köszönöm!

Dr Szalay József-Dr Baróti Lajos A magyar nemzet története

WODIANER & FIAI CS. és KIR. KÖNYVKERESKEDÉS kiadása 1896

2059 oldal 28x21 cm aranyozott szinezett kiadói félbőr kötés

I.kötet 250 ff szövegkép és 34 műmelléklet-II.k. 250 szk. 19 mm-III.k. 325szk.29mm.-IV.k.248szk.36 mm.

nyomtatta WODIANER


Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Postázás 3975 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még