Medgyes Péter: Tanári kézikönyv a Linda and the greenies című nyelvkönyvhöz


1.990 HUF 5.42 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 12.
Termékkód: 5606123
Megtekintések: 81
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

gutenberghaz (39)   
Pest megye

Válaszadás: 100%-ban5 óra alatt
Pozitív értékelések: 97.22%
Utolsó belépés: Ma, 08:33
Regisztráció: 2023. február 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:közepes
Kötés típusa:ragasztott
Jellemző:illusztrált

Tankönyvkiadó Vállalat, Budapest, 1985., 135 oldal, 25 cm x 19 cm, 400 g, illusztrációkat tartalmaz. Angol-magyar nyelvű.

Az eredeti könyv ismertetője: Kihez szól ez a könyv? Olyan 8-10 éves gyerekekhez, akik először próbálkoznak meg az angol nyelv tanulásával. Ebben a könyvben a zöldszörnyek (greenmonsters) birodalmába kalauzollak el benneteket. Valamikor régen a szörnyek a szárazföldön éltek, de az ember (human) a föld alá kergette őket. Így évezredek óta a nagyvárosi kanálisok, üregek és barlangok útvesztőiben bujkálnak, szanaszét szóródva a világban. Életmódjukban és külsejükben egyaránt alkalmazkodtak a nyomorúságos körülményekhez, de napjainkra sajnos - csakúgy mint sok más élőlényt - őket is a kipusztulás veszélye fenyegeti. A legutóbbi felmérések szerint jelenleg alig több mint 8000 szörny él a világon.
A szörnyek ugyan világszerte az ősi ündürixi (greenage) nyelven beszélnek, de az évezredes szétszórtság következtében az egymástól messzire vetődött egyedek ma már alig értik egymást. Ezért a hivatalos nyelvük 1964 óta az angol.
Sajátos módon a legtöbb szörny Budapesten maradt fönn: számuk mintegy 2500. Ezért is rendezik meg éppen Budapesten a Zöldszörnyek Ifjúsági Világszervezetének (World Association of Greenie) 1984. évi közgyűlését. Ezen természetesen az angol testvérek is részt vesznek. A Budapestre készülő hat londoni szörnyike könyvünk főszereplője. Szegények egy szót se tudnak angolul; az ő keserves erőfeszítéseiket mutatjuk be. Ennek révén némi bepillantást nyerünk a zöldszörnyvilág hétköznapjaiba is. A felnőtt szörnyek ugyan elgagyognak angolul (könnyű nekik Londonban!), de azért nagyon is elkel egy igazi angol a szörnyikék oktatásához.
Gyermekrablásra szánják hát el magukat. Az áldozat a 12 éves Linda, akit fényes nappal (odalenn persze nappal is félhomály honol) csalnak tőrbe. A gyanútlan kislány éppen az iskolába indult.
A szörnyek amúgy a légynek sem ártanak, így hát nektek sincs okotok aggodalomra. Ígérhetem, hogy minden jóra fordul a végén.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest IV.
Postázás1490 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még