Timcsák Géza - Kővári Katalin - Gintner Zénó - Oláh Andor: Jógakonyha


1.000 HUF 2.73 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 23.
Termékkód: 5640535
Megtekintések: 69
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

kiralygaleria (239)  
BUDAPEST

Válaszadás: 100%-ban2 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 18:48
Regisztráció: 2017. július 31.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:ragasztott

Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó

Kiadás helye: Budapest

Kiadás éve: 1985

Kötés típusa: Ragasztott papír

Oldalszám: 130 oldal

Méret: 21 cm x 21 cm

"Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél."
Weöres Sándor
Egy ismeretlne étkezési kultúrával találkozni élvezetes és hasznos is. Olvastam egy cikket, amelyben az állt, hogy egy nyugati országban felmérték az európai országok turisztikai előnyeit, hátrányait, és ezeket valamely sajátos pontrendszer szerint értékelték. Hazánk igen kedvezőtlen pontszámot kapott, kosztunk "elnyerte" az egyhangú és az egészségtelen jelzőt is. Hiányolták a diétás, a kímélő és a vegetárius étkezési lehetőségeket.
Ha társaságban szóba kerül, hogy vegetárius módon étkezem, nem fogyasztok húst, zsírt, tojást, sőt, hogy napi teendőim mellett rendszeresen átlagosan egy órát szentelek jógagyakorlásnak, majd minden esetben elhangzik a kérdés: - Hogy bírod? - és ugyanekkor a hitetlenkedés jelei tükröződnek az arcokon.
Ez természetes emberi reakció. Minden olyan életvitel, amely távol áll tőlünk - szokatlannak tűnik, meglepetést, megdöbbenést, sőt hitetlenkedést is kivált.
Mellesleg szólva soha nem tapasztaltam elnéző hitetlenkedést, ha arról folyt a szó, hogy valaki naponta elszív három doboz cigarettát, megeszik egy ültében egy fél ökröt, vagy megiszik esténként egymagában egy üveg pálinkát. A hatás az esetek többségében inkább elismerő, mintha azt fejezné ki, hogy ez igen, ez aztán ember a talpán! A közhangulat nálunk - ki tudja miért - általában a virtust helyezi a diszciéoína fölé. Pedig ebből általában inkább baj származik.

Foxposttal is tudom küldeni. Utánvéttel nem postázom.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest XVIII.
Foxpost - csomagautomata1499 HUF
MPL - csomagautomata1211 HUF
MPL - házhozszállítás2605 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még