Antik porcelán és ezüst – Kor- és stílustörténeti művészeti album


6.500 HUF 17.73 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 21.
Termékkód: 5646798
Megtekintések: 6
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

Gillespie (37)   
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban8 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 23.
Regisztráció: 2022. augusztus 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:kemény kötés
Jellemző:illusztrált

Új állapotú, olvasatlan példány, csak a fotózáshoz nyitottam ki.

Külső levehető papír védőborítóján tárolási kopás/karc a fotók szerint.

Dohányfüstmentes háztartásból.

Tim Forrest: Antik porcelán és ezüst – Kor- és stílustörténeti képes útmutató

Több mint 275 pompás, színes fénykép alapos és pontos ismereteket közöl az asztali felszerelések széles köréből. Tartalomjegyzék a fotók között olvasható.

Panoráma Kiadó, Budapest, 1998. Fűzött kemény papírkötés, 160 oldal, mérete 30 X 23 cm, színes fotókkal gazdagon illusztrálva - nagyméretű művészeti album.

Előre utalás után MPL-el és Foxposttal tudom küldeni az aktuális díjszabás szerint. A postaköltség a vevőt terheli, a csomagolásért nem számolok fel plusz költséget.

Személyes átvétel Budapesten, a XV. kerületben megoldható, előre megbeszélt időpontban.

Fülszöveg:

Légy bár tapasztalt régiségvadász vagy újonc, e téren lehengerelhetnek az aukciós házak szakkifejezései, vagy egy tapasztalt kereskedő reklámszövegei. Mi az a crespina? Az épergne? Hogy ismerhetjük fel, hogy egy tányért kézzel festettek-e vagy matricával díszítették? Könnyű-e pontosan meghatározni egy darab korát?

Az Antik porcelán és ezüst támaszul szolgál.

A legmodernebb vizuális lexikon, amelyben több mint 275 gondosan kiválasztott darabot mutatunk be, pompás színes fényképeken. Mindegyik képhez kimerítő jegyzet járul, s együttesen az asztali edények széles köréről szolgáltatnak bőséges információkat, - a porcelántól és ezüsttől kezdve a gyertyatartóig, kávéskannáig és asztaldíszekig. Közeli felvételeken bemutatott, jellegzetes részletek kiragadásával - amilyenek a minták, mázak, szegélyek és fedelek - kívánjuk a figyelmet a lényeges elemekre irányítani. Ismertetjük továbbá a stílusváltozatokat, amelyek a darabok keletkezési helyének és a felhasznált anyagoknak megfelelően alakultak ki.

Az 1600-as évektől a háború végéig terjedő időszakot olyan értelmező táblázatokba foglaltuk, amelyek érzékeltetik a nagyobb stílusváltozásokat és egyes tervezők és mesterek azokban betöltött szerepét.

Az Antik porcelán és ezüst nemcsak a kezdő számára szolgál bevezetésül, de a tapasztaltabb régiségkedvelőnek is felfrissíti tudását. AZ Antik porcelán és ezüst egyedülálló ismerettárul szolgál ebben a lenyűgöző témakörben.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest XV.
Egyéb1100 - 3000 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még