Tiltólistás volt! 1930- A MAGYAR KIR.HONVÉD LUDOVIKA KADÉMIA TÖRTÉNETE -saját kiadás-restaurált


Most olcsóbb!

A leárazás jún. 10. 13:37-ig tart.

45.000,- HUF
36.000 HUF 97.94 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: Tegnap, 13:37
Termékkód: 5683360
Megtekintések: 15
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

iskatel (1709)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:20. század
Állapot:
Kötés típusa:vászon
Jellemző:első kiadás, illusztrált

Eladó a fotókon látható és a cimben feltüntetett extrém ritka kiadvány első és egyetlen kiadása 1930- összességében szép állapot-szükség szerint restaurált-a hátsó könyvtábla és a gerinc találkozásánál már elindult igy azon az oldalon belülről vászon csikkal megerősitett-szép munka. elég csúnya viszont a 172.oldal után lévő képen és a 173-oldalon lévő szakadás javitása-hát ott régi kontár ragasztás volt nem is tudom mivel-az le lett szedve és pausz felhasználásával lett valahogy helyre téve-de a pausz nyilván a ragasztótól behullámosodott-élőben nem ilyen vészes! helyre is lehetne hozni akár nedves vasalással. De feleslegesnek itélem,majd préselődik. A többi lap szerencsére rendben van. Tiszta,hiánytalan firka,aláhúzás ,jegyzet és szamárfül mentes belső-stabil könyvtest. Benne van az elején a Horthy kép-a Gömbös kép és az ajánlások-ezek nagyon sok példányból ki lettek tépve az átkosban. még komolyabb könyv aukción szereplő példányoknál is gyakori ez a hiány! A könyvtábla aranyozása is a szép eredeti állapotú szép óarany szin és megvan az eredeti réz Ludovika jelvény is-kidomborodva -3D-ben!. A hiányosságokra kalkulált az ár! Jelenleg a megszokott piacokon 3 példány található-az ismert B betűs antikvár hálózaton egy ennél jelentősen rosszabb példány 60e ért-az egyik vezuető antikváriumban-pótolt új gerincű stb darab 38 ért-és REPRINT rendelésre 30 e egy manufaktúránál.

1003 old. 28x 19 cm kb 4-6 kg A LUDOVIKA AKADÉMIA saját kiadása -STÁDIUM RT nyomdai munkálatok -hátsó kötéstáblán benyomva jelzett

Postázás kizárólag MPL csomag változatokkal!-
VESSENEK TÁN EGY PILLANTÁST A TÖBBI,ANTIK KÖNYV KATEGÓRIÁBAN FELTÖLTÖTT FOLYAMATOSAN NÖVEKVŐ SZÁMÚ TERMÉKEMRE HÁTHA TALÁLNAK KÖZTÜK KEDVÜKRE VALÓT! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! JÓ BÖNGÉSZÉST!

TISZELETTEL KÉRNÉM A KEDVES VÁSÁRLÓKAT HOGY AZ ANYAGIAKAT A LEÜTÉS UTÁN MAX. HÁROM NAPON BELÜL SZIVESKEDJENEK RENDEZNI-SZIVES MEGÉRTÉSÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás3212 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még