Franz Böhmig: Kertészkedés egész évben - Gyakorlati kézikönyv a kertbarátoknak


4.800 HUF 13.06 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 12.
Termékkód: 5689305
Megtekintések: 33
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

KonyvDealer (103)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 06:44
Regisztráció: 2022. január 26.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés

Hogyf Editio, 2004

500 oldal

Franz Böhmig: Kertészkedés egész évben - Gyakorlati kézikönyv a kertbarátoknak

Kedves Kertbarát!
Vajon milyen is az a kert, amit Ön művel, amelyben pihen? Hobbikert kis hétvégi házzal, családi ház kertje vagy olyan lakás, amelyhez kert is tartozik?
Mi szerez Önnek nagyobb örömöt: ha a dísznövények - akárcsak a természetben - harmonikus egységet alkotva olvadnak össze, vagy inkább a szigorúbb elrendezésű barokk kert áll közelebb az ízléséhez?
Saját termésű ízletes gyümölcsöket szeretne szüretelni minden évszakban? Vagy inkább a nyári virágok színpompájában gyönyörködne, miközben gyermekeivel a pázsiton keres felüdülést?
Szeretné friss zöldséggel, fűszerekkel ellátni családját, vagy jobban szeretne esetleg egy kerti tavat.
Mindezek megvalósításához minden lehetőség adott, hiszen kialakíthatjuk a kertet úgy, hogy a pihenést szolgálja, és terményekkel is ellásson bennünket. Persze a tervek, szándékok gyakorlati megvalósítása során rengeteg kérdés vetődik fel. Ezekre próbáltunk tanácsainkkal olyan részletességgel válaszolni, hogy bizonytalanságaink megszűnjenek, és kivitelezői lehessünk ötleteinknek.
A jó tanácsok gyakorlati segítséget adnak az olykor nem is egyszerű feladatok megoldásához, a szerszámok helyes használatához. A kerttel kapcsolatban rengeteg kérdés merül fel: hogyan építsünk kerítést, telepítsünk gyepet vagy ültessünk inkább virágot, cserjét; hogyan és mikor takarítsuk be a termést; az adott növekedési időszakban milyen ápolási munkákat kell elvégeznünk; hogyan és mikor trágyázzunk; hogyan serkenthetjük a gyümölcskötődést, illetve növelhetjük a hozamot? Ha mindennek egyetlen könyvben utánanézhetünk, és ott helyes tanácsokat találunk, akkor máris könnyebb a dolgunk, és még több örömöt szerez majd a kertészkedés. Mindezek ismeretében hatékonyabban végezhetjük el a kerti munkákat, így több időnk marad a pihenésre a kertben.
E könyv szerzői olyan szakértők, akik tudják, mire lehet kíváncsi egy kertbarát; akik ismerik az Önök kérdéseire adandó válaszokat, és azt szeretnék, hogy Önök is részesei legyenek a kertészkedés nagyszerű élményének.
Fogjuk hát kezünkbe ezt a könyvet, és minden napra szóló tanácsai segítségével tanuljunk általa kertészkedni.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest X.
MPL - csomagautomata990 HUF
MPL - házhozszállítás1990 HUF
PostaPont990 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még