1930-EXTRÉM ritka TILTÓ LISTÁS KÖTETEK!!-FERDYNAND OSSENDOWSKY : LENIN I.-II -első kiadás-FRANKLIN


Most olcsóbb!

A leárazás jún. 10. 13:37-ig tart.

28.000,- HUF
22.400 HUF 60.94 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: Tegnap, 13:37
Termékkód: 5690518
Megtekintések: 18
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

iskatel (1709)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:20. század
Állapot:
Kötés típusa:vászon
Jellemző:első kiadás

A cimben leirt és a fotókon látható szépen egyben lévő,hiánytalan -restaurált-konzervált kötetek-A fotókon látszik -az aranyozás frissitve-boritók tisztitva,konzerválva-a második kötet cimlapjának felső részén ugyan olyan korabeli papirral egy levágott ajándékozási feliratot tartalmazó darab pótolva,szintén sa második kötetben a cimlapról,bélésről és egy-két oldalról régi vérfoltnak tűnő pecsét eltávolitása több-kevesebb sikerrel. Nagyon sok szerencsére óvatos ,puha ceruzás aláhúzás is van a kötetekben-nem radiroztam le,mert szerintem a könyv történetéhez tartozik. Amúgy ez ,ha valakit zavarna,nem ördöngős mutatvány-olvasás közben is megoldható csak gyúrható radirral feltétlen ,és a papir erős lefogásával a művelet közben. Sajnos szintén a második kötet boritóján a fedél megtöréséből adódóő gyűrődések nem távolithatók el..- Az az egész sérülés mintha abból adódna,hogy valamikor az ÁVÓ megtalálta valaknél és a durván megragadott nyitott könnyvel verték a szerencsétlen tulajdonos orrát ,amig eleredt az orra vére..- (persze más is lehetett...-.csak élénk a fantáziám...) De azért sikerült elfogadhatóra megcsinálni,azt hiszem.

Érdekes dolog amúgy,hogy pontosan mi is ez a kiadás-MERT ugye közismert ,hogy a Magyar Füldrajzi Társaság Könyvtára sorozat mellett kiadtak egy másik hasonló Gottermayer kötéses sorozatot is- a Modern Utazók és Felfedezők cimmel és abban is szerepelt a Lenin-az iró majd minden művével együtt. Az a sorozat csak tizen -egynéhány kötetből ált-és 1945 -ben betiltották a legtöbbet,mint fasiszta és szovjet ellenes sajtó termékeket. kobozták-tőzdába küldték-kevés példány menekült meg. Igy azok a darabok s a komoly aukciók 7 számjegyű sztárjai-főleg eleve keveset nyomtak a háborús papir hiány okán..-NA DE hogy kerül ide ez a sima egyszerű kötés változat? Nincs is ez még teljesen tisztázva- MERT pld. a M.F.T.K. jó pár kötetétr kiadták ilyen kötés változattal is-pld .az Almásy-könyveket., Aztán abban a sorozatban is-meg a Gottermayer kötésűben is volt olyan mű amit mindkét sorozatban kiadtak.. Kiadói dokumentáció meg nincs-mert a székhelyet szétbgombázták az irattárral egyött...

Az ár az állapotra kalkulált -fele,harmada egy szép eredeti állapotú példánynak.

MPL automatába,MPL Postánmaradóra illetve MPL cimre opciókkal tudom csak vállalni a postázását-a mindenkori hivatalos postai dijszabás szerint.

Tisztelettel kérném a kedves vásárlókat,hogy a vételárat és a posta költségét a leütés után max.három napon belül sziveskedjenek átutalni-vagy ha esetleg eltérő óhajuk lenne-úgy ebben az időintervallumban itt a GS levelező felületén érdemben megkeresni egyeztetés céljából-ha ez elmaradna úgy sikertelennek minősitve az adás-vételt újra inditom a terméket! szives megértésüket előre is köszönöm!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás2650 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még