Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

A LEGSZEBB PETŐFI ÖSSZES I-II KÉPES DISZKIADÁS 1900 ATHENEAUM.GOTTERMAYER KÖTÉS!


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2024. márc. 24. 22:11

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 23.
Termékkód: 5716867
Megtekintések: 61
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

iskatel (1709)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:20. század
Állapot:
Kötés típusa:vászon
Jellemző:illusztrált

A cimben leirt és a fotókon látható mű -MA MÁR EXTRÉM RITKA-ilyen állapotban frőleg! Lehetne igazából korához képest extra kiváló állapot, DE sajnos a második kötet gerince erősen restaurált -fotókon látszik.- a hátső táblánál -félig leszakadva volt ,szerencsére csak a boritás jó egyharmada ment tönkre- vertikálisan hiányzott. Az első köteten megmaradt,de kissé fakult volt néhol igy a cinóber piros alap szükség szerint az eredeti szinű textil festékkel szin frissitést kapott. mert a kötéstábla is szép újszerű-nem egér rágta, padlás-koszos stb. belseje csoda szép,tiszta,statikailag is stabil..szinte új..-mert igen jó vastagabb famentes fényes hófehér műnyomó bank papirra van nyomva.. soha se sárgul,vagy porlik az ilyen normál körülmények között! De lehet olvasatlan is amúgy-mert a képeket védő hártya papirok is extrém kiválóak. A kötéstáblák,tisztitottak és konzerváltak-más beavatkozást nem igényeltek-a sarkok is eredeti csoda szép állapotúak. Külön kiemelném,hogy az eredeti aranyos bélés tökéletes állapotú-rugalmas és tiszta-az is sok példányon pattogzós a szétszáradás okán.

A gyönyörű magyaros szecessziós GOTTERMAYER kötéstáblák csoda szép eredeti állapotúak- Szép tiszta a könyv-csoda hogy nemzedékeken keresztül nem dohányzó helyen volt-nyilván üveges könyv szekrényben. Tulajdonosi bejegyzések sincsenek.Spórásodásnak,gombásodásnak még mlnimális nyomai sincsenek! A papir is rendkivül rugalmas-szinte újszzerű-nem egy szétszáradt,repedező koszlott valam! A 20 db külön rézmetszet tábla is teljesen patika tiszta.érintetlen-semmi foltosodás és társai!

A mű a legszebb magyar Petőfi diszkiadás-szinte mindegyik oldalán hazai művészek rajzaival gazdagon illusztrált-és 19 külön lapos eredeti rézmetszetet is tartalmaz a kor vezető hazai művészeitől-Petőfi Sándor portréjával.! Nyomda technikai remekmű!

impozáns méretű- 37x26 cm kötetenként majd 4 kg!

629 oldal - felül aranyozott lapélek! A kötéstáblát diszitő ezüstözött fém plakettek is szép állapotúak!-már az is nagy szó,hogy megvannak egyáltalán!

A z ár nem alacsony,de nem is a legmagasabb,sőt,-ha nézem az ország ármeghatározó vezető antikváriumainak és aukciós házainak statisztikáját! Igazi,igényes gyűjtőknek való darab még igy is !Meg nyilván ismerem a könyv kiváló állapotát-ahhoz mértem!Meg a pénzromlást is sajnos figyelembe kell venni,meg hogy egyre ritkább darab! AZ ÁR NEM IGAZÁN ALKUKÉPES ÉS A GALÉRIÁN KIVÜL NEM SZÁNDÉKOZOM ÉRTÉKESITENI SEM! SZIVES MEGÉRTÉSÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! Biztos leszek benne,hogy majd az új tulajdonos elégedett lesz a vétellel és könyvtárának egyik éke lesz!


MPL automatába,MPL Postánmaradóra illetve MPL cimre üzleti csomag opciókkal tudom csak vállalni a postázását-a mindenkori hivatalos postai dijszabás szerint. Esetleges személyes átvétel a legvégső esetben csak Veszprémben előre egyeztetett időpontban és KIZÁRÓLAG A VÉTELÁR ELŐRE UTALÁSA mellett van lehetőség! Kérem a fentieket licitálás során sziveskedjenek figyelembe venni! Előre is köszönöm!

Tisztelt Vásárlók! Az anyagiakat sziveskedjenek mkindenképp három napon belül rendezni-ha csak itt velem a GS levelező felületén esetleg máshogy nem állapodnak meg! Szives megértésüket előre is köszönöm!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás3215 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még