Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

EXTRA GYŰJTŐI ÁLLAPOT!1898 első kiadás AZ IKONIKUS MALONYAY féle MUNKÁCSY MIHÁLY ÉLETE ÉS MUNKÁI


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2024. márc. 27. 05:13

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 26.
Termékkód: 5718791
Megtekintések: 37
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

iskatel (1709)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:19. század
Állapot:kiváló
Kötés típusa:vászon
Jellemző:első kiadás, illusztrált

A cimben leirt és a fotókon látható ikonikus-még Munkácsy Mihály ÉLETÉBEN kiadott mű és a szerző ugye a festőfejedelem titkára,Malonyay Dezső-és persze a szerkesztésben maga M.M. is részt vett mert még életében elkészült.-A 60. ÉS A 61. OLDAL KÖZT MUNKÁCSY MIHÁLY EGYETLEN MÁSHOL NEM IS PUBLIKÁLT ( csak a Malonyay kiadásokn) RÉZKARCA AMI VALÓDI RÉZKARC ÉS AZ EREDETI NYOMÓDÚCRÓL KÉSZÜLT!(fázis lenyomat-teljesen nem készitette el-hogy azért miért is publikálta itt,az rejtély- (hogy befejezetlen-e vagy csak az arcokat majd bele festeni tervezte akár a művész azt én nem vagyok hivatott eldönteni-de ennek a könyv szempontjából ilyennek is kell lenni!) ritka szép aranyozott disz kiadói vászon kötésben-középen bronz plakettel-Gottenmayer Nándor kötés-hátul alul benyomva jelezve is!- Extra gyűjtői kiváló újszerű állapot-gen szép állapotban van a kötéstábla-és a belvilág is-megkockáztatom,hogy olvasatlan-,hiánytalan. A könyvtest is erős ,stabil-felül aranyozott lapélek. Kólön kiemelném a metszetek frissességét és tisztaságát-nincs semmi spórásodási,stb nyom,pixel- az egyik alső sarkán találtam egyedül egy kis tán fél négyzet cm es sötétebb foltocskát-fotón is van az a metszet-tán kis ujjnyom?-vagy anyag hiba? Ha nem irnám észre se venjné az ember. A hártya papirok is igen gyönyörűek! Extra szép,aukciós darab-igaz ez az árban is tükröződik-maximálisan igényes gyűjtőre vár!
MALONYAY DEZSŐ-MUNKÁCSY MIHÁLY ÉLETE ÉS MUNKÁI

SINGER ÉS WOLFNER BUDAPEST 1898

235 oldal 34x25cm

24 hártya-papir védte műmelléklettel és 110 képpel-vázlattal illusztrálva

Nyomtatta.HORNYÁNSZKY VIKTOR BUDAPEST 1897-ben! (igy is szerepel benne- leghátul van bele irva-megelőzi a kiadás évét eggyel az első kiadásnál-mert már gyakorlatrilag egy évvel előtte kiadás kész volt-

Az ár az extra gyűjtői állapotra kalkulálva!

MPL automatába,MPL Postánmaradóra illetve MPL cimre opciókkal tudom csak vállalni a postázását-a mindenkori hivatalos postai dijszabás szerint. 2kg felett!

Kedves Vásárlók! Tán vessenek egy pillantást a többi feltöltött folyamatosan növekvő számú hirdetésemre ,hátha találnak kedvükre valót! Szives érdeklődésüket előre is köszönöm!

TISZTELETTEL KÉRNÉM A KEDVES VÁSÁRLÓKAT ,HOGY AZ ANYAGIAKAT A LEÜTÉS UTÁN HÁROM NAPON BELÜL SZIVESKEDJENEK RENDEZNI!sZIVES MEGÉRTÉSÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás3215 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még