SZEPES MÁRIA: Füveskönyv / ÚJ!


9.000 HUF 24.49 USD

Garancia: 3 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 24.
Termékkód: 5720212
Megtekintések: 31
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Foldangyal12 (520)   
Zala megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban26 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 01:48
Regisztráció: 2021. január 28.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:kemény kötés

* MINŐSÉG * SZÉPSÉG * MEGBÍZHATÓSÁG *

Szepes Mária: Füveskönyv

ÉDESVÍZ KÖNYVKIADÓ 2008

Oldalak száma: 280
Borító: kötött keménytáblás, védő borítóval
Állapot: ÚJ, olvasatlan (sérülésmentes)
Súlya: 400g

Összefoglaló:

A régi füveskönyvek a kertben termesztett vagy vadon termő növények, gyógyfüvek hasznáról és káráról tájékoztattak, századokon át szerzett tapasztalatok alapján. Aztán a hasznos tanácsok lassan kiterjedtek a lélek, sőt általában a lét kisebb-nagyobb gondjaira is. A „mi a teendő” kérdésére adott hétköznapi példák, egyszerű válaszok, amelyek a testi és a lelki egészség megőrzését és visszanyerését segítették, lassan egyre egyénibbé, szubjektívabbá váltak, s egyre több gondolkodnivalót, valamint lelki táplálékot adtak az olvasónak.

Szepes Mária Füveskönyve egyaránt megfelel a műfaj korai és kései kívánalmainak. Egyszerű, könnyen érthető élethelyzetek, bölcsességek, látszatok mögé leső, gondolatébresztő megállapítások és olyan közvetlen tanácsok sorjáznak benne, amelyeket úgy érezhet magáénak mindenki, mintha csak neki szólna. Ezen túl pedig - hűen a szerző lenyűgözően és főleg eredményesen egyéni tanítási módszereihez - kérdések, látszólagos ellentmondások, továbbgondolásra, kiegészítésre, az olvasó élethelyzetéhez való igazításra, azaz az agysejtek alapos megdolgoztatására szolgáló felismerések ezek, amelyek képesek arra is, hogy felkeltsék a saját lélekbe lemerülő őszinteséghez szükséges bátorságot és kitartást.

Reméljük, hogy az új olvasók mellett Szepes Mária régi hívei is örömmel fedezik majd fel a Füveskönyvben kedvenc gondolataikat, idézeteiket, netán éppen azt az egy-két ráébresztő megfogalmazást, amely annak idején sokat jelentett nekik. Emellett új összefüggésekre bukkanhatnak, új fénytörésben láthatnak ismertnek vélt tényeket, új értelmet találhatnak sokszor olvasott bölcsességekben, új nézőpontokat fedezhetnek fel, s talán még olyasmire is rálelhetnek, amit soha nem vettek észre korábban.

Postaköltség: Packeta, MPL, vagy egyéni igény szerint

A postaköltség 30.000,-Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, mi fizetjük!

A vásárolt tételeket össze lehet vonni "Atlantisz12" termékeivel.

https://galeriasavaria.hu/felhasznalo/Atlantisz12/termekek/

Garanciális feltételek

Garancia: 3 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás1290 HUF

Mások ezeket keresték még