Frankenstein-Drakula-Dr. Jekyll és Mr. Hyde


1.000 HUF 2.75 USD

Garancia: 90 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 31.
Termékkód: 5736466
Megtekintések: 23
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

aqua (2795)    
BUDAPEST

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 06:06
Regisztráció: 2011. július 11.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló

Frankenstein-Drakula-Dr. Jekyll és Mr. Hyde

Három klasszikus rémtörténet (Frankenstein/Drakula gróf válogatott rémtettei/Dr. Jekyll és Mr. Hyde különös esete)

TARTALOM
Stephen King: A három klasszikus rémtörténet elé (Szentmihályi Szabó Péter) 7
Mary Shelley: Frankenstein (Dr. Göncz Árpád) 19
Bram Stoker: Drakula gróf válogatott rémtettei (Bartos Tibor) 181
Robert Louis Stevenson: Dr. Jekyll és Mr. Hyde (Benedek Marcell) 349 A holtsáv -Stephen King- Európa Könyvkiadó 2002 - Stephen King világsikert aratott könyvének főhőse olyan egyszerű életet él, amilyen csak egy amerikai Johnny Smithhez, egy magyar Kovács Jánoshoz illik. Egészen addig, míg be nem következik a tragédia: súlyos autóbalesetet szenved, s kómában töltött négy és fél esztendő után más emberként tér magához, mint aki azelőtt volt, hogy elvesztette eszméletét. Visszatérése az életbe még csak-csak van magyarázat, de arra már végképp nincs, hogyan és miért támadnak látnoki megérzései a fiatalembernek, ha valakit vagy valamit megérint. Johnnyból akaratán kívül igazi amerikai szenzáció válik, de ő nem kíván jós, látnok lenni, szerényen, visszavonultan élne, ha hagynák.
Ám bizonyos események - egy szadista fojtogató ismétlődő rémtettei, a kedves magántanítványára tudtán kívül leselkedő veszély - arra kényszerítik hogy éljen rendkívüli képességeivel. Amikor aztán az amerikai közelében felbukkan és mind magasabbra tör egy vidéki politikus, akiről Johnny tudja, hogy lelkében maga a Sátán lakozik, Johnny a világ sorsáért aggódva olyan tettre szánja el magát, amely egyéniségétől teljességgel idegen..
TARTALOM
Előhang
A szerencsekerék 17
A nevető tigris 321
Feljegyzések a holtsávból 477

Frankenstein-Drakula-Dr. Jekyll és Mr. Hyde Glória Könyvkiadó 1990 - E kötet lapjain a tizenkilencedik századi angol irodalom három legsötétebb alkotásával találkozhatnak, sokan azt is mondják, a teljes angol és amerikai irodalom három legsötétebb művével... és nem is lennének nagy tévedésben...
E három lénynek, akit először mutatunk be együtt, sok közös vonása van azon képességén túlmenően, hogy olvasók nemzedékeit rémisztgeti valószínűleg vég nélkül...
E három nagy szörnyeteg csodálatot és rémületet vált ki az olvasók elméjében. A leggyakrabban arról feledkezünk meg, hogy mindhárom könyvnek sikerült átugrania a valóságon és belépni a teljes fantasztikum birodalmába... de ugrás közben mi sem maradunk hátra, hanem valamiképp bűvös és csodás módon, életünk nagy kalandját is megtapasztalhatjuk. És ez legalábbis több mint "Jó!"
Ez a nagy siker.

Garanciális feltételek

Garancia: 90 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Személyes átvétel Budapest
Postázás 1350 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még