Arthur Herzog - Földmoraj / A forgácsoló gyilkos / Őrület


db x 400 HUF 1.09 USD
Elérhető: 4 db

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 15.
Termékkód: 5767489
Megtekintések: 24
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

LacusPelso (442)   
Somogy megye

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 01:51
Regisztráció: 2018. január 24.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:puha kötés
Magyar/világirodalom:világirodalom

3 thriller a neves írótól, 400 Ft./db.

Földmoraj:

A fiatal Harry Vail a földrengések szakértője. Mérései arra utalnak, hogy óriási erejű földrengés készülődik - épp New Englandben, épp a talpa alatt. Háza, családja, barátai, esetleg saját maga is eltűnik a megnyíló föld gyomrában. Repedések a falakon... a környéken különös halálesetek... útnak induló tárgyak... Vail érzi, tudja, hogy riadót kellene végre fújnia. De a döntés nem könnyű. Mert a jelenségekre akad egy további magyarázat is, és nincs menekvés, ha ez a feltevés igazolódik be... Földmoraj "Maga a rettenet, az első oldaltól az utolsóig." Cleveland Press A szorongás szárnyán lebegünk... Arthur Herzog Rajzása iszonyúan és hitelesen jeleníti meg a természet könyörtelen erejét. A Földmoraj talán még iszonyúbb és hitelesebb."

A forgácsoló gyilkos:

Connecticutban, ​a newtowni rendőrség nem tulajdonított különösebb jelentőséget Helle Crafts légikisasszony eltűnésének. Annál is kevésbé, mert Helle nem kisasszony volt, hanem asszony, három gyermek anyja, aki elég gyakran összekülönbözött a férjével, Richard Crafts pilótával, sőt el is akart válni tőle. Ám Keith Mayo magánnyomozó nem vette félvállról az ügyet. Ő már egy ideje aggódott Helle biztonságáért. Pontosan azóta, mióta bizonyítékokat szerzett az asszonynak férje hűtlenségéről.
Richard Crafts mindenesetre kitartott saját története mellett, hiába kapták rajta egy sor hazugságon. Ezt a flegma, érzelmek nélküli férfit nem lehetett kihozni a sodrából. Ám Helle barátai valamennyien emlékeztek egy furcsa mondatra az asszony szájából: „Ha valami történne velem, ne higgyétek, hogy véletlen volt.”
Az első nyomot, melyen Mayo elindulhatott, mégis Craftsék pesztonkája szolgáltatta. Egy furcsa, sötét foltról mesélt a hálószoba szőnyegén, továbbá, hogy az asszony eltűnése után a szőnyeg is eltűnt. Mayo nem nyugodott, míg a szőnyeget elő nem bányászta egy elhagyott szeméttelepen – és ekkor végre hivatalosan is megindult a nyomozás.
Arthur Herzog egy detektívregény lebilincselő stílusában rekonstruálja ezt a valóban megtörtént, szörnyű bűnesetet. Óráról órára, minden részletében megismerhetjük az eseményeket és a szereplőket.
Richard Craftsot, amint teherautót vásárol, amint forgácsológépet bérel és egy jókora hűtőszekrényt, valamennyit november tizennyolcadikára…

Őrület:

Amerikai vezető tudósok kormányprogram keretében génkísérleteket folytatnak. Az a céljuk, hogy a szellemileg visszamaradott gyermekeken segítsenek. De rejtélyes baleset történik. A kísérletek egyik vezéregyénisége különös vírusfertőzést kap. Intelligenciája elenyészik, iszonyú sebességű a folyamat, amelynek végén a zseniből mongol-idiótáknál szánalmasabb roncs válik. És a vírus terjed. Amerika lakossága megtébolyodik, tombol az erőszak, a rombolás, a szexuális anarchia. A Föld vezető nagyhatalmának intézményeit, a televíziót és a rádiót, de az ország fegyverzetét is bolondok veszik a kezükbe…

Info az íróról: https://en.wikipedia.org/wiki/Arthur_Herzog

Átvehető Siófokon, vagy postázom.

Kérem tekintse meg a többi termékem is, összevont vásárlással jelentős postaköltséget takaríthat meg.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Személyes átvétel Siófok
Postázás 700 HUF
Foxpost - csomagautomata 1500 HUF
MPL - csomagautomata 1211 HUF
PostaPont 1350 HUF
Egyéb 1350 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még