Mary Higgins Clark - Ne felejts!


990 HUF 2.75 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 28.
Termékkód: 5801600
Megtekintések: 22
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

LacusPelso (443)   
Somogy megye

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 15:31
Regisztráció: 2018. január 24.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:kemény kötés
Magyar/világirodalom:világirodalom

Újszerű, Magyar Könyvklub, fűzött kemény papírkötés, 256 oldal, 21 x 13 cm.

Cape Cod patinás amerikai fürdőhely az Atlanti-óceán partján. Itt bérli ki nyárra a titokzatos mondákkal övezett "Ne felejts!" házat Adam Nichols, sikeres fiatal New York-i ügyvéd, és felesége, Menley, az egyre ismertebb gyerekkönyvíró. Életüket szörnyű tragédia árnyékolja be: két esztendeje egy autóbalesetben elveszítették kétéves kisfiukat, és a haláláért Menley azóta is magát vádolja. Egyetlen vigaszuk pár hónapos kislányuk, Hannah, akit Menley beteges aggodalommal vesz körül. A napsugarasan induló nyár egére egyre több felhő kúszik - a legendás múltú házban mind több és több titokzatos esemény keseríti életüket. Feltámad a múlt - kísért egy háromszáz éves tragédia emléke.
A szomszédságban is zajlanak az események: Scott Coveyt, aki nemrég tengeri balesetben vesztette el fiatal feleségét, szárnyára kapja a pletyka, és hamarosan a média is csatlakozik: hátha Vivian nem is véletlenül veszett az óceánba?... Scott védelmét Adam vállalja el, aki eddig minden ügyét sikerrel zárta. Egy másik szomszéd, a Cape helytörténetének tudós kutatója, Phoebe Sprague professzorasszony, súlyos Alzheimer-kórban szenved. Emlékezetének foszlányaiba kapaszkodva kétségbeesetten próbál Menley tudtára adni valamit a titokzatos "Ne felejts!" házról.
Adam egykori iskolatársa, Elaine, a sikeres üzletasszony, leendő mostohalányát ajánlja bébiszitternek Nicholsékhoz, és hamarosan a tizennyolc éves Amy is részese lesz a "Ne felejts!" ház körüli egyre bonyolódó eseményeknek.
Mary Higgins Clark, a lélektani "thriller" varázsosan ügyes kezű művelője mesterien szövi össze a cselekmény szálait. És ebben a regényében nemcsak izgalmas történettel örvendezteti meg az olvasót - hiteles képet is ad Amerikának erről a nagy múltú, érdekes történelmi hátterű, gyönyörű üdülőhelyéről, a "Cape"-ről.

Átvehető Siófokon, vagy postázom.

Kérem tekintse meg a többi eladó termékem is, összevont vásárlással jelentős postaköltséget takaríthat meg.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Személyes átvétel Siófok
Postázás 700 HUF
Foxpost - csomagautomata 1500 HUF
MPL - csomagautomata 1211 HUF
PostaPont 1350 HUF
Egyéb 1350 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még