UNC - 5 KWACHA - ZAMBIA - 1980 (profil vízjeles)


680 HUF 1.85 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 15.
Termékkód: 5685206
Megtekintések: 25
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

ferstex46 (3734)    
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 91%-bantöbb nap múlva
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 21:35
Regisztráció: 2017. április 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Érvényesség:bevont
Típus:nem volt forgalomban

UNC BANKJEGY – NYOMDA-TISZTA – NEM VOLT FORGALOMBAN! Ahogy a képeken látható teljesen tiszta és hibátlan, IGAZI UNC DARABOK - albumszintű, sima és ropogós, gyönyörű bankjegyek! – Némelyik igazi – Magyarországon alig fellelhető különlegesség!
De! Vannak nemrégiben megjelent szép új bankjegyek is! A pénzek eddig nagyon gondos albumszintű tárolás, gondozás következtében a legmagasabb igényeknek is megfelelnek!

Kedves Érdeklődő! A vételre ajánlott pénzeim mindegyike egy nagy szorgalommal, hozzáértéssel 60-65 éven át gyűjtött, tárolt és gondozott nagyobb numizmatikai gyűjteményem részei!
Ebből a komoly gyűjteményből ajánlom megvételre a különlegesen szép – valamennyi UNC – tartású albumos külföldi példányokat!
Ha javasolhatom, rendszeresen látogassa oldalaimat, http://galeriasavaria.hu/felhasznalo/ferstex46/termekek/ …nézegesse bankjegyeimet – mivel péntekenként újdonságokat, nagyon szép pénzeimet rakom fel – értékeikhez képest nagyon jó áron! Ebből a gyűjteményből… ….biztosan találni fog olyan szép és ritka esztétikailag is értékes, gyűjteményes példányokat, amelyek az Ön gyűjteményéből még hiányzik!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás990 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még