UNC - 5 BOLIVARES - VENEZUELA - 2007 (portré vízjeles!)


550 HUF 1.50 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 15.
Termékkód: 5685209
Megtekintések: 30
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

ferstex46 (3734)    
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 91%-bantöbb nap múlva
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 21:18
Regisztráció: 2017. április 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Érvényesség:érvényes
Típus:nem volt forgalomban

UNC BANKJEGY – NYOMDA-TISZTA – NEM VOLT FORGALOMBAN! Ahogy a képeken látható teljesen tiszta és hibátlan, IGAZI UNC DARABOK - albumszintű, sima és ropogós, gyönyörű bankjegyek! – Némelyik igazi – Magyarországon alig fellelhető különlegesség!
De! Vannak nemrégiben megjelent szép új bankjegyek is! A pénzek eddig nagyon gondos albumszintű tárolás, gondozás következtében a legmagasabb igényeknek is megfelelnek!

Kedves Érdeklődő! A vételre ajánlott pénzeim mindegyike egy nagy szorgalommal, hozzáértéssel 60-65 éven át gyűjtött, tárolt és gondozott nagyobb numizmatikai gyűjteményem részei!
Ebből a komoly gyűjteményből ajánlom megvételre a különlegesen szép – valamennyi UNC – tartású albumos külföldi példányokat!
Ha javasolhatom, rendszeresen látogassa oldalaimat, http://galeriasavaria.hu/felhasznalo/ferstex46/termekek/ …nézegesse bankjegyeimet – mivel péntekenként újdonságokat, nagyon szép pénzeimet rakom fel – értékeikhez képest nagyon jó áron! Ebből a gyűjteményből… ….biztosan találni fog olyan szép és ritka esztétikailag is értékes, gyűjteményes példányokat, amelyek az Ön gyűjteményéből még hiányzik!
(Ha nem találja…írjon és segítek!)

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás990 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még