Casio G-Shock GA-140


34.900 HUF 94.94 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 02.
Termékkód: 5520096
Megtekintések: 96
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

Api0109 (6)  
Nógrád megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 06:25
Regisztráció: 2024. január 06.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Átmérő:50-54 mm
Kor:2020-2029
Szerkezet:quartz
Új/használt:új, nem hordott
Számlap:számjegyek nélkül
Nem:férfi
Állapot:új
Üveg:ásványi üveg
Számlap színe:fekete
Eredeti kiegészítők:eredeti dobozzal és papírokkal
Eredetiség:eredeti

Casio G-Shock GA-140


Hibátlan, új állapotú, tökéletes óra dobozával, papírjával.

Ha azt mondjuk, hogy masszív és ütésálló tok, magas vízállóság és szép színek, akkor az csak G-Shock lehet. A méltán népszerű Casio GA-100-as sorozat átdolgozott és kicsit modernebb köntösbe bújtatott verziója lett a G-Shock GA-140. Ennek a fekete számlapos, ezüst színű mutatós verziója a GA-140-1A1.

Ahogy azt már megszokhattuk a G-Shock az ütésálló órák etalonja. A GA-140-1A1 férfi karóra masszív, 51.2mm átmérőjű fekete műanyag tokot kapott. Hátlapja 4 db pici csavarral rögzített rozsdamentes acélból készült. Szíja 30 mm széles, ugyancsak strapabíró fekete műanyagból van. Becsatolása hagyományos tüskecsattal lehetséges. Utolsó lyukba kapcsolva, az óra maximális belső kerülete 23.5 cm. Nagy méretei ellenére a súlya nem haladja meg a 70 g-ot. Üvege kristály üveg, amit ugyan meg lehet karcolni, de a tok kialakításának köszönhetően szinte teljesen védve van. Vízállósága 200m, ami mellett már bármlyen vízi tevékenység nyugodtan végezhető.

A GA-140-1A1 japán kvarc szerkezettel üzemelő analóg-digitális típus. Kaliberszáma 5612-es, működéséhez 3 voltos CR1220-as elem szükségeltetik. Az elem várható élettartama 2 év is lehet. A számlap felső kijelzőjén a pontos dátumot, az alsó kijelzőjén az angol napok rövidített kiírását és a másodpercet tudjuk leolvasni. A funkciói között a bal alsó mode gombbal tudunk lépkedni. Található benne világidő 29 időzónával és még a naptár is előre be van programozva 2099-ig a szökőévek figyelembe vételével. Akár 5 különböző napi ébresztést tudunk beállítani, szundi funkcióval egybekötve vagy ugyanitt az óránkénti csipogás is bekapcsolható. Az óra menüjében található még stopper és visszaszámláló. A stopper 1000-ed másodperc pontosságú és 100 órás maximum időtartammal rendelkezik. A visszaszámláló akár 24 óráról is indítható, másodperc pontosságú, valamint automatikus újraindul ha lejárt. Ez azoknak kiváló megoldás, akiknek mondjuk bizonyos időközönként kell gyógyszert bevenni, vagy épp intervallum edzést végeznek. A GA-140-1A1 háttérvilágítással is rendelkezik. Az óra jobb felső gombját ha megnyomjuk, akkor egy aprócska LED megvilágítja a számlapot. Ugyanezt a gombot hosszú ideig nyomva állítható be az automata világítás funkció. Ebben az esetben ha a csuklónkon lévő órát az arcunk felé fordítjuk, akkor automatikusan kapcsol be a LED, gombnyomás használata nélkül. Az időbeállítás menüjében a világítás 1.5 vagy 3 másodperces időtartamra is kalibrálható. A számlap alsó részén látható 4 kis szürke ablak elsötétedik, ha valamelyik funkció be van kapcsolva. SNZ a szundit, az AL az ébresztőt, a SIG az óránkénti csipogást, az LT pedig az automata világítást jelenti.

Forrás: Tutuora

Utánvétel egyedi döntés alapján megoldható, ennek díja az alapszállítási díj felett +750.-Ft.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Postai utánvétel

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSalgótarján
Foxpost - csomagautomata1700 HUF
MPL - csomagautomata1500 HUF
MPL - házhozszállítás2500 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még