Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

4 AZ IKONIKUS MAGYAR BAUHAUS ART DECO/RETRO DESIGN EVERYGREEN A MOFÉM KRÓMOZOTT KALAPOS ÓRÁS LÁMPA


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2024. márc. 15. 23:36

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 14.
Termékkód: 5657658
Megtekintések: 108
Megfigyelők: 5
Eladó adatai

iskatel (1709)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Szerkezet:mechanikus
Kor:1940-
Számlap:arab számok
Állapot:korának megfelelő

A cimben már megnevezett és a fotókon látható ébresztő órás éjjeli lámpa már a retró egyes változat-a fehér számlapos .- a hatvanas évek közepéről-a lámpa szépen működik- ÉS ITT KÖTELEZŐ AZ UNIÓS FIGYELMEZTETÉS-HOGY MIVEL ANTIK ELEKTROMOS BERENDEZÉSRŐL VAN SZÓ-IGY MINDENKI CSAKIS A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE ÉS A TŰZ-ÉS ÉRINTÉS VÉDELMI ELŐIRÁSOK MAXIMÁLIS FIGYELEMBE VÉTELÉVEL HELYEZZE ÜZEMBE!- le is vertek a vizek,amig ezt begépeltem! A korabeli retró égő nem része az aukciónak de ajándékképp oda adom garancia nélkül.. A búra belsejének festése fel van frissitve az eredetivel megegyező szinű festékkel! Ezt a szép felületet megóvandó a közvetlen hőtől-és persze takarékossági okokból is célszerű hideg fényű LED izzót használni!.Igen szép egyből a lakásba helyezhető,tiszta darab!- Az óra szerkezet is szép-nem agyon barmolt-és megy is szépen,csörög is,DE garanciát természetesen nem vállalok rá! A lámpa is megy tehát-kapott egy modern vezetéket hogy be lehessen dugni és használni lehessen.a KAPCSOLÓ VISZONT HIBÁS ,NEM MŰKÖDIK ,NINCS IS BEKÖTVE! Nem nagy kaland találni bele.ha szeretne valaki.Én az elosztó kapcsolójával kapcsolgattam. EZEN KIVÚL hiba még,hogy anno valami retro barkács kifúrta a búrát-nyilván a hőleadást fokozta volna,vagy valami extra hangulatú fény elemet is szeretett volna..-aztán az egyik racsni nem fixen a kalapon van-hanem szabadon ez nem, is vészes-aztán hiányzik az ellenpárja is ami gyakorlatilag két kis befűrészelt réz vagy alu cső darabbal pótolható és kell még akkor két megfelelő méretű acsnis alátét is- De e nélkül is billenthető a lámpa kalapja,állitható-csk nem racsnisan. A hibák az árba erősen bé vannak kalkulálva! Anno ezt a lámpát 1929-ben tervezték szép bauhaus stilusban-és a gyár a nagy sikerre -ami világsiker is!-tekintettel kisebb változtatásokkal EBBŐL A LEGNAGYOBB A HETVENES ÉVEKBEN BEVEZETETT FEKETE SZÁMLAP VOLT AMÚGY!) 1975 ig gyártotta!-igy lett az art deco / bauhausból retró! A világsiker igazolása -képpen érdemes megnézni a kinti aukciós oldalak árait-150-200 Eu-meg kinti üzletek árait főleg Angliában,ahol is nem ritkán akár 1000 Fontért is árulják úri üzletekben !- kb 30 cm magas'


Postázása kizárólag MPL változatokkal az 5kg ig kategóriában! .Automatába is abszolút biztonságos!

TISZTELETTEL KÉREM A KEDVES VÁSÁRLÓT ,HOGY A VÉTELÁRAT,POSTA KÖLTSÉGET A LEÜTÉS UTÁN 3 NAPON BELÜL SZIVESKEDJÉK A SZÁMLÁMRA UTALNI-VAGY HA ELTÉRÉS LENNE -EBBEN AZ INTERVALLUMBAN ENGEM ÉRDEMBEN MEGKERESNI EGYEZTETÉS CÉLJÁBÓL -ITT A GS LEVELEZŐ FELÜLETÉN-DE EZT A VÉTEL ELŐTT A LEGJOBB.hA NEM TÖRTÉNNE MEG AZ IDŐBEN UTALÁS-SEMMISNEK TEKINTEM A TRANZAKCIÓT ,A TERMÉKET ÚJRA INDITOM,NEGATIVVAL ÉRTÉKELEK ÉS A HANYAG FELHASZNÁLÓT KIZÁROM A VEVŐIM KÖRÉBŐL. SZIVES MEGÉRTÉSÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás2995 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még