Piper-Heidsieck Champagne pezsgőhűtő jégtál, tervezte Jaime Hayon - Különleges bárfelszerelések


75.400 HUF 205.91 USD

Garancia: 3 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 08.
Termékkód: 5435988
Megtekintések: 80
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

SursumVivere (29)   
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 11:45
Regisztráció: 2022. december 07.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:hibátlan

Ezeket a vödröket 2007-ban gyártották a Piper-Heidsieck márka megbízásából, akik egy olyan tárgyat kerestek, ami funkcionális és elegáns is lehet egyszerre.

Jaime Hayont választották kreatív és képzelettel teli megközelítése miatt, hogy olyan Piper Heidsieck termékeket tervezzen, amelyek fő gondolata az „extravagancia”.

A Piper Heidsieck a márka személyiségét a „szofisztikáltság és kreativitás” szavakkal írja le, amelyek olyan pezsgőzéshez kapcsolódó tárgyakban is megnyilvánulnak meg mint ez a látványos pezsgős jégtál.

Ez az alkotás látványos szövetséget alkot a kortárs és az antik között, nagy méreteinek köszönhetően pedig akár 5 palackot is elhelyezhetünk benne egyszerre.

A pezsgőhűtő jégtál nagyon erős piros műanyagból készült. Szemrevaló dekoráció lehet egy lakásban, vagy egy elegáns pezsgőbárban.

Az alján a "Jaime Hayon a Piper Heidsieck számára" eredetmegjelölés olvasható.

A pezsgős jégtál elején nagy arany betűkkel olvasható rajta a "Piper Heidsieck" felirat.

Méretek:

Szélesség: 52 cm

Magasság kb.: 24 cm

Mélység kb.: 37,8 cm

Súly kb.: 4,2 kg

A bemutatott termék vadonatúj, soha nem volt használva.

A képeken látható palackok csak dekorációs célt szolgálnak. A megadott ár csak a pezsgős jégtálra vonatkozik.

A Piper-Heidsieck pezsgő és Jaime Hayon (igen, a Showtime és AQ kollekciók tervezője) 2007-ben összefogott hogy megalkossanak egy ikonikus desing terméket a pezsgő szerelmesei számára.

Ezek a tárgyak teljes egészében Surlynból készültek, egy olyan anyagból, amely gyakran használatos formázott luxuscikkekhez, és természetesen a Piper-Heidsieck pezsgő feltűnő piros színében pompáznak.

Hayon Piper-Heidsieck pezsgők számára készített champagne kiegészítő kollekcióját 2007 áprilisában New York City-ben, és Miami Beach-en mutatták be először a nagyközönségnek.

# Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

A három nap elteltét követően is bármelyik nálunk vásárolt terméket szívesen visszavásároljuk.

Mind céges mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről használt cikkről szóló, 0 százalékos áfa tartalmú számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére. #

Piper-Heidsieck Champagne Champagne ice bucket, designed by Jaime Hayon - Special bar equipment

These buckets were produced in 2007 commissioned by the Piper-Heidsieck brand, who were looking for an item that could be both functional and elegant.

Jaime Hayon was chosen for his creative and imaginative approach to design Piper Heidsieck products with the main concept of "extravagance."Piper Heidsieck describes the personality of their brand with the words "sophistication and creativity," which are evident in objects related to champagne, such as this striking champagne ice bucket.

This creation forms a spectacular alliance between the contemporary and the antique, and due to its large dimensions, it can accommodate up to 5 bottles at once.

Garanciális feltételek

Garancia: 3 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Személyes átvétel Budapest II.
Postázás 4000 HUF
Külföldi szállítás
Európai Unión belül 12000 HUF

Mások ezeket keresték még