Kádári szocialista design:Alföldi porcelán kávés- és uzsonna készlet, 6 személyre, sok kiegészitővel


49.900 HUF 135.75 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 22.
Termékkód: 4295040
Megtekintések: 146
Megfigyelők: 4
Eladó adatai

praxismanager (980)    
BUDAPEST

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 99.54%
Utolsó belépés: Ma, 09:24
Regisztráció: 2016. december 03.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:teás-, kávéskészlet
Készítő, márka:alföldi porcelán
Kor:1970-1989
Stílus:retro
Jelzett:jelzett
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti

Alföldi porcelán: Vendéglátóiparnak tervezett étkészlet. Teljesen uj, használatba nem vett Alföldi porcelán csészék csésze aljjal, bonbonierre, csemege/mogyórós tálak (2 db), nagy sütemény szervírozó tál, 6 db süteményes, 1 db tejszín kiöntő, 1 db kávé kiöntő, 1 db váza. Méretei: csésze magassága: 5,5 cm, d: felül 6 cm. Csészealj: d: 14 cm. Mogyorós tálka, d.: 16,5 cm. A készlet tányérok, tálkák irányában kéresre bővíthető. A készlet jelzett. A fém tálca nem tartozik bele az ajánlatba.

"Az étkészlet tervezője: Ambrus Eva. Az UNISET-212 készlet a rendszerelvű tervezés kiváló és szemléletes példája. Az edénycsalád darabjai egymással jól kombinálhatóak, több funkció ellátására is alkalmasak, biztonságosan egymásba rakhatóak, sorolhatóak, megkönnyítve mindezzel a tárolást, a szállítást, a terítést és az asztalok leszedését is. Az ergonomikus használatot biztosító tárgyak sérülékeny, a fokozottabb használatnak kitett pontjain – például szájperemeknél, kiöntő csőröknél – az anyag vastagabb, így csökkentve a nagyfokú igénybevételben rejlő csorbulások, törések lehetőségét. Az értékelemzés módszerével és a komplex tervezői szemlélet gyakorlati alkalmazásával létrejött UNISET-212 készlet rendkívül sikeresnek, a vendéglátóiparban és a közétkeztetésben egyeduralkodónak bizonyult a piacon, emellett gyakran használták otthon, a családi asztalokon is. Töretlen sikerét az is jól mutatja, hogy az 1999-től a francia Guy Degrenne S.A. kizárólagos tulajdonában lévő Alföld Edénygyár Zrt. – az egykori Alföldi Porcelángyár edény gyáregysége – napjainkban is forgalmazza az UNISET-212 készlet egyes darabjait, mert még mindig van rájuk kereslet."

https://hypeandhyper.com/targyfetis-3-resz-uniset-212-vendeglatoipari-keszlet-az-idotallo/

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest V.
Postázás1500 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még