Jiri Lastovicka posztmodern 'Delta' kiöntő, 1988 Atelier Lesov


25.500 HUF 71.13 USD

Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 17.
Termékkód: 4563688
Megtekintések: 168
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

eclectik (223)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 14:39
Regisztráció: 2013. június 14.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:kiöntő
Készítő, márka:egyéb márka, készítő
Kor:1970-1989
Stílus:modern
Jelzett:jelzett
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti

Jiri Lastovicka posztmodern 'Delta' kávés kiöntő, aranyozott fogóval, 1988-ból, kivitelező Atelier Lesov Studio Karlsbad, Csehszlovákia. Felsőkategóriás porcelán.

A "Delta" mokkás szolgáltatás a formájában meglepő. Posztmodern geometriai struktúrák, amelyben a háromszög alakja dominál. Annyira eltér a klasszikus stílusoktól, hogy vonzza a tekintetet. Emellett érdekes elemként vannak jelen az ezüstözött betétek, amelyek a porcelán és a fém kombinációjának benyomását keltik.Szokatlan formája ellenére kényelmes a használata. Ezt természetesen egy jól átgondolt projektnek köszönhetjük, amely mögött egy nagyszerű művész áll.

Jiří Laštovička a prágai Művészeti, Építészeti és Formatervezői Akadémián szerzett diplomát Otto Eckert professzor osztályában. Sikeres szabadúszó szobrászi karrierje mellett életre szóló szenvedélye a porcelánkészletek tervezése. Számos sikeres és díjnyertes porcelánkészlet szerzője, köztük a prágai vár reprezentatív PRESIDENT készlete. Az 1970-es évek óta foglalkozik porcelán domborművekkel, ő tervezte a cseh Business Class vonal berendezéseit. Rendszeresen részt vesz a hóval vagy jéggel való munkával foglalkozó szobrászszimpóziumokon. Ezek az események számos díjat is hoztak számára.

9.5cm, hibátlan állapotban jelzett

Megtekinthető, átvehető leginkább már Pécsett, a Zsolnay-negyedben, nagyon alkalmanként alkalmanként Budapesten. Postázni általában szinte azonnal tudom(Fox Mpl).

Aki hamar (1-2 stb. napon belül) szeretné megkapni a megvásárolt tárgyat, kérném hogy megvásárlás előtt egyezessen velem üzenetben - gyorsan válaszolok-, mert viszonylag gyakran utazom. Pécsett vagyok személyesen a legtöbbet, Pesten is előfordulok, de van, hogy 1-2 hönapig ott sem.


Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
Személyes átvétel
Budapest IX.

Mások ezeket keresték még