Zenélő angyal - bronz szobor


85.000 HUF 231.30 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 17.
Termékkód: 4827683
Megtekintések: 20
Megfigyelők: 3
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

vapiano (841)    
BUDAPEST

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 98.59%
Utolsó belépés: Tegnap, 17:52
Regisztráció: 2013. október 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Téma:egyházi
Anyag:bronz

Angyal és a zene

bronz szobor, mérete: 27cm magas, 11cm széles, 13cm hosszú, márvány talpazaton, hibátlan állapotban.

Már a Bibliában is találkozhatunk az emberi fül számára nem hallható szférák zenéjét játszó zenélő angyalokkal, akik gyakran jelennek meg a Krisztus születése, a Mária-témák és az Utolsó ítélet ábrázolásain. A zene általában örömteli eseményekhez és boldog pillanatokhoz kötődik. A szférák zenéje pedig a mennyország misztikus zenéje, ami olyan csodálatos, amit földi létünk alatt szinte el sem tudunk képzelni.

A lant, mint angyali hangszer:

A lant a hagyomány szerint a zsoltárokat megíró Dávid hangszere volt. A zsoltárok nem egyszerűen Istennek ajánlott imádságok, hanem olyan, Dávid által írt énekek, amelyeket később lant kísérettel adott elő. Valószínűleg innen eredeztethető a lant, mint angyali hangszer. A lant az adventhez is kapcsolódik: a karácsony előtti utolsó vasárnap egy nagy, halványlila lepelbe öltözött angyal jelenik meg. Kezében lantot tart, azt pengeti és énekel. Ha a szívünk tiszta és jól figyelünk, meghallhatjuk énekét. Az angyal a karácsonyi gyermekről énekel, és Isten birodalmáról, mely eljő majd a földön. Sok kis angyal kíséretében zengi a béke dalát, és életre kelti a földben szunnyadó magvakat, hogy tavasszal virágok és zöldellı növények borítsák a földet. A negyedik vasárnapot követı héten elérkezik az év legszebb ünnepének ideje, a szeretet és béke időszaka, a Karácsony.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest XIV.
Postázás3000 HUF

Mások ezeket keresték még