Vissza

Mit nem szabad megadnom vagy kérnem az üzenetben?

Online piacterünk egyik legfontosabb szabálya, hogy a Galéria Savariára feltöltött terméket a piactéren keresztül kell megvásárolni. Tudjon meg többet a szabályos vásárlás menetéről.

Annak érdekében, hogy a vásárlás a Galéria Savaria biztonságos rendszerén keresztül történjen, vásárlás előtt a felhasználók számára nem engedélyezett az elérhetőség vagy bármilyen kapcsolatfelvételre alkalmas információ megadása, kérése vagy az, hogy az oldalon kívül történő tranzakció lebonyolítására tegyenek utalást.

Valóban komolyan vesszük ezt a szabályt. Szabálysértés esetén a Galéria Savaria gyakorolhatja a termék, illetve az üzenet törlésére vonatkozó jogát, illetve az eladó vagy adott esetben a vásárló hozzáférését is korlátozhatja ideiglenesen vagy akár véglegesen is.

Miután a vásárló a terméklapon található Megvásárolom gombra kattintva szabályosan megvette a terméket - vagy amennyiben a Galéria Savaria ajánlatkezelő funkcióján (Ajánlatot teszek gomb) keresztül megtörtént az ajánlat elfogadása, - lehetővé tesszük a felhasználók közötti közvetlen kapcsolatfelvételt, így a tranzakcióban részt vevő felek megbeszélhetik a termék átvételére, átadására, valamint fizetésére vonatkozó részleteket.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak