Vissza

Miért nem hívhatom fel egyszerűen a felhasználót vagy miért nem írhatok neki e-mailt?

A felhasználók csak a Galéria Savaria rendszerén keresztül történő vásárlást követően pontosíthatják a termék átadásának, fizetésének részleteit.
Érthető, ha a vásárló és az eladó kommunikálni szeretne egymással a vásárlás előtt, hiszen bármilyen kérdés felmerülhet a termékkel, vagy annak megvásárlása esetén a szállítással, illetve a fizetés módjával kapcsolatban. Ezért hoztuk létre a Galéria Savaria biztonságos üzenetrendszerét, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók megbeszéljék a vásárlás előtt felmerülő fontosabb részleteket, sőt az eladók további képeket csatolhatnak a termékről, ha épp a vásárló a termék még részletesebb bemutatását kéri.

Szabályzatunk értelmében a kommunikációt a Galéria Savaria rendszerén kell lebonyolítani, így a felhasználók a saját adataikat és biztonságukat is védik, valamint betartják a Galéria Savaria szabályait.
Miután megtörtént a vásárlás, tehát a vásárló a terméklapon található Megvásárolom gombra kattintva a Galéria Savaria szabályainak megfelelően megvásárolta a terméket - vagy amennyiben a Galéria Savaria ajánlatkezelő funkcióján (Ajánlatot teszek gomb) keresztül megtörtént az ajánlat elfogadása -, a partnerek úgy nevezett tranzakciós beszélgetést indíthatnak, ahol már részletekbe menően megbeszélhetik a megvásárolt termék átvételének, fizetésének részleteit. Tranzakciós beszélgetésnek nevezzük azt az üzenetváltást, amely egy már megvásárolt termékkel kapcsolatban folyik eladó és vásárló között.

Azt, hogy épp egy tranzakciós beszélgetésben vesz részt egyértelműen jelezzük Önnek és a partnerének. Itt olyan adatokat is megadhat, amely csak akkor lehetséges, ha megvásárolt termékkel kapcsolatban folyik a beszélgetés.

Amennyiben szükségesnek látja, vásárlást követően lekérheti a partner további elérhetőségét (név, e-mail cím, telefonszám). Ezt a megvásárolt termékeim oldalon teheti meg a További opciók lenyíló menüre kattintva.
Ugyanakkor azt javasoljuk, hogy vásárlást követően a tranzakció lebonyolításának részleteit a Galéria Savaria biztonságos üzenetrendszerén keresztül beszélje meg partnerével. Így nemcsak hogy egy helyen találja meg a tranzakcióval kapcsolatos levélváltásokat, de ha esetleg a tranzakció lebonyolítása során nehézségekbe ütközik, ügyfélszolgálatunk a segítségére lehet.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak