Vidovits Iván (1965- ) Vidám menet (1990) című olajfestménye /30x40 cm/


39.000 HUF 106.13 USD

Garancia: 1 év  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. szeptember 22.
Termékkód: 5273672
Megtekintések: 206
Megfigyelők: 3
Ajánlatok: 2 ajánlat
Eladó adatai

artpoetika (119)  
BUDAPEST

Válaszadás: 100%-ban43 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2012. november 09.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 1 év pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Művész:Vidovits Iván
Téma:absztrakt
Technika:olaj
Stílus:absztrakt
Hordozó:vászon
Legnagyobb méret:közepes (80 cm-ig)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Technikája: olaj-vászon

Mérete: 30x40 cm /45x55 cm/

Vidovits Iván festő

Baja, 1965

"VIDOVITS IVÁN vagyok, 1965-ben születtem Baján, ma is itt élek szeretett városomban. 1990-ben a bajai Eötvös József Tanítóképző Főiskolán szereztem tanító-népművelő képesítést. 1992-ben érdeklődésem a távol-keleti tanok felé fordult: Budapesten A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán végeztem buddhista tanítóként, közben hitoktatói tanulmányokat is folytattam. Ugyanebben az esztendőben, 1992-ben kezdtem el tudatosan foglalkozni a festészettel. Már ettől az évtől résztvevője vagyok a Mártélyi Képzőművészeti Szabadiskola nyári táborainak. Képzőművészeti tanulmányaimat 2005 és 2008 között a Kaposvári Egyetem Művészeti Főiskolai karán folytattam, s végeztem rajztanárként, majd 2011 és 2013 között a Kaposvári Egyetem Művészeti karának mesterképzős hallgatója voltam, vizuális- és környezetkultúra tanári szakon.
2006-ban felvételt nyertem a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületébe, 2011 óta tagja vagyok a Megyei Műhely Művészeti Egyesületnek, 2013-tól pedig a bajai Nagy István Művészeti Egyesületnek.
Önálló kiállításaim voltak Baján, Hódmezővásárhelyen, Budapesten, Csongrádon és Kiskunfélegyházán. Képeimmel országos kiállításokon szerepeltem a Vásárhelyi Őszi Tárlaton, Víz és Élet Biennálén, a Szegedi Nyári Tárlaton, Szegedi Táblaképfestészeti Biennálén, Békéscsabai Nyári Tárlaton és a Kaposvári Groteszk Triennálén. Egy munkám van közgyűjteményben, Hódmezővásárhelyen a Tornyai János Múzeum tulajdonában.
2010 óta nyaranta részt veszek a Bajai Nemzetközi Alkotótábor munkájában. Jelenleg hitoktatóként dolgozom, valamint a bajai Borbás Mihály Bemutatóterem önkéntes kiállítás-szervezője vagyok.
Főként olajtechnikával festek. Szeretek kísérletezni, érdekelnek az új utak, új lehetőségek. Képeim főleg figurálisak, melyeken a játékok világa és az ember találkozásának lehetőségét keresem."

Garanciális feltételek

Garancia: 1 év  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest IX.
Postázás2000 HUF

Mások ezeket keresték még