Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

AZ IKONIKUS MALONYAY féle MUNKÁCSY MIHÁLY ÉLETE ÉS MUNKÁI 1900 MÁSODIK KIADÁS- SINGER ÉS WOLFNER


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2024. márc. 03. 20:50

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 03.
Termékkód: 5318399
Megtekintések: 60
Megfigyelők: 2
Eladó adatai

iskatel (1710)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:20. század
Állapot:
Kötés típusa:vászon
Jellemző:illusztrált

A cimben leirt és a fotókon látható ikonikus-még Munkácsy életében készült mű és a szerző ugye a festőfejedelem titkára,Malonyay Dezső-és persze a szerkesztésben maga M.M. is részt vett.-A 60. ÉS A 61. OLDAL KÖZT MUNKÁCSY MIHÁLY EGYETLEN MÁSHOL NEM IS PUBLIKÁLT RÉZKARCA AMI VALÓDI RÉZKARC ÉS AZ EREDETI NYOMÓDÚCRÓL KÉSZÜLT!(fázis lenyomat-teljesen nem készitette el-hogy azért miért is publikálta itt,az rejtély- (hogy befejezetlen-e vagy csak az arcokat majd bele festeni tervezte akár a művész azt én nem vagyok hivatott eldönteni-de ennek a könyv szempontjából ilyennek is kell lenni!)ritka szép aranyozott disz kiadói vászon kötésben-középen ezüstözött bronz plakettel-Gottenmayer Nándor!- Igen szép állapotban van a kötéstábla-sajnos a gerincen ránc van-ezért 10-es skálán 8-as...-Belül egyben van,nem koszos ,nem kiszáradt,nem gombás nem durván szamárfüles!-nem hiányos-a hártya papirok is szépek-viszont volt benne kijáró lap -iv-ott javitott-vissza van téve megerősitéssel-de igy szépen egyben lett-bár a könyvtest lehetne feszesebb-de ilyen korú és méretű azért forgatott darabbal ne legyönk maximalisták! Felül aranyozott lapoél. -gyakorlatilag korához képest csoda szép és az ár is a felsoroltakra szerkesztett-már még igen rossz állapotban sem gyakori a piacon-főleg ilyen esztétikusban! Második kiadás-az első 1898-ban volt.
MALONYAY DEZSŐ-MUNKÁCSY MIHÁLY ÉLETE ÉS MUNKÁI

SINGER ÉS WOLFNER BUDAPEST 1900

235 oldal 34x25cm

24 hártya-papir védte műmelléklettel és 110 képpel-vázlattal illusztrálva

Nyomtatta.HORNYÁNSZKY VIKTOR BUDAPEST 1897-ben! (igy is szerepel benne- leghátul van bele irva-megelőzi a kiadás évét eggyel az első kiadásnál-ennél meg hárommal...

Az ár a valós állapotra kalkulálva!

MPL automatába,MPL Postánmaradóra illetve MPL cimre opciókkal tudom csak vállalni a postázását-a mindenkori hivatalos postai dijszabás szerint. 2kg felett!

Kedves Vásárlók! Tán vessenek egy pillantást a többi feltöltött folyamatosan növekvő számú hirdetésemre ,hátha találnak kedvükre valót! Szives érdeklődésüket előre is köszönöm!

TISZTELETTEL KÉRNÉM A KEDVES VÁSÁRLÓKAT ,HOGY AZ ANYAGIAKAT A LEÜTÉS UTÁN HÁROM NAPON BELÜL SZIVESKEDJENEK RENDEZNI!sZIVES MEGÉRTÉSÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás2975 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még