Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

1906-08-ENDREI ZALÁN :A VILÁG TÖRTÉNELME I-VI.-SZECESSZIÓS IPARMŰVÉSZETI REMEK-IGEN SZÉP!


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2024. ápr. 01. 23:35

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 31.
Termékkód: 5735443
Megtekintések: 60
Megfigyelők: 2
Eladó adatai

iskatel (1719)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 29.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:20. század
Állapot:kiváló
Kötés típusa:vászon
Jellemző:első kiadás, illusztrált

A cimben már leirt,meg a fotókon látható igen szép-inkább kiváló állapotú teljes könyvsorozat -szépen rendbehozva szakértő restaurátor által-szerencsére az eleve kiválló állapot okán inkább csak kisebb beavatkozásokra volt szükség-néhány gerinc illeszkedésnél-illetve alsó-felső peremen-retusálva nincs-eredetiek az aranyozások és a fedlapok is-a belseje igen szép-hiánytalan-rendkivül gazdagon illusztrált,rengeteg a szines tábla-a kor vezető művészeinek-péd. Geiger Richárdnak a munkái-igen sok a térkép-és rengeteg a szöveg közti ábra-utóbbi érdekessége,hogy szinesek is vannak köztük-ami nem szokványos- - a könyvtestek igen stabilak-tán két-három kép lett vissza ragasztva-ezeknél előfordul a kissé gyűrődésnyomú szél-csak egy-két mm4 Az v. kötetben a vége felé viszont pár iv lett vissza ragasztva-összességében ezek vastagsága 1-1,5 cm-és igy ezek vertikálisan egy két mm-ert kiállnak a könyvtestből-ugye nagyobb megbontás nélkül ezeket nem lehet nyom nélkül vissza tenni. Utóbbi aíz egyetlen nagyobb "hibája"-a sorozat igen szép ,tiszta ,hiánytalan és stabil állapotban van-látszik nem igen forgatták-tiszta ,nemdohányzó helyen volt a könyvszekrény egyik disze! A KÖTÉS SZECESSZIÓS IPARMŰVÉSZETI REMEK-készitettek egy megtévesztően félbőr hatású dombornyomott, gazdagon aranyozott ,festett ,a florális szecesszió kacskaringós mintázatával dúsan diszitett kötést.itt sa bőrhatású részekhez különleges bevonatot használva-hasonlóan a viaszos vászonhoz-de rendkivül stabil ,szilárd ez,nem tűlzottan sérülékeny. Kiemelem a kiülönlegesen szép mintás béléseket és a cimlap előtt a "beépitett" Ex Libris oldalt. A GLÓBUS MŰINTÉZET KIADÓ VÁLLALAT RT. luxus kiadványa-beleadtak apait-anyait! Az utolsó fotón látszik a tartalom és kötet beosztás!


24x18 cm 3825 old


Kedves Vásárlók! Tán vessenek egy pillantást a többi antik könyv kategóriában feltöltött egyre növekvő számú hirdetésemre-hátha találnak kedvükre valót!

MPL Automatába,vagy Postánmaradóra illetve MPL cimre opciókkal tudom csak vállalni a postázását-a mindenkori hivatalos postai dijszabás szerint.Ezt sziveskedjenek figyelembe venni-előre is köszönöm!

Tisztelettel kérném a kedves vásárlókat ,hogy az anyagiakat sziveskedjenek a leütés után max három napon belül rendezni,vagy ha eltérő óhajuk lenne,úgy engem itt a GS levelező oldalán érdemben megkeresni egyeztetés céljából-előre is köszönöm! Ha elmaradna,úgy sikertelennek értékelve a tranzakciót,újra inditom a terméket! Szives megértésüket előre is köszönöm!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Postázás 3215 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még