Vissza

Mit tegyek, ha megvásárolták a termékemet?

Ha megvásárolták a terméket a Galéria Savarián, erről a felhasználói fiókjában, valamint az Ön által beállított értesítési csatornákon is értesítjük. Az eladott termékeit a eladott termékeim oldalon találja.

Miután a Galéria Savaria rendszerén keresztül megtörtént a vásárlás, a partnerek az 'Adásvétel részletei' oldalon megtalálhatják az áru átadásához, átvételéhez szükséges adatokat. Emellett, tranzakciós beszélgetést indítva, bármilyen további lényeges információt megoszthatnak egymással, illetve pontosíthatják a megvásárolt termék átvételének, fizetésének részleteit.

Tranzakciós beszélgetésnek nevezzük azt az üzenetváltást, amely egy megvásárolt termékkel kapcsolatban folyik eladó és vásárló között. Azt, hogy épp egy tranzakciós beszélgetésben vesz részt egyértelműen jelezzük Önnek és a partnerének, így olyan adatokat is megadhat, amely csak akkor lehetséges, ha megvásárolt termékkel kapcsolatban folyik a beszélgetés.

Amennyiben szükségesnek látja, vásárlást követően lekérheti a partner további elérhetőségét (e-mail cím, telefonszám). Ezt az eladott termékeim oldalon teheti meg a További opciók lenyíló menüre kattintva.
Ugyanakkor azt javasoljuk, hogy vásárlást követően a tranzakció lebonyolításának részleteit a Galéria Savaria biztonságos üzenetrendszerén keresztül beszélje meg partnerével. Így nemcsak hogy egy helyen találja meg a tranzakcióval kapcsolatos levélváltásokat, de ha esetleg a tranzakció lebonyolítása során nehézségekbe ütközik, ügyfélszolgálatunk a segítségére lehet.

A tranzakciót minden esetben értékelni kell a Galéria Savaria erre a célra kialakított felületén. A leadott értékelések mindenki számára publikusak, ezek a felhasználók adatlapján jelennek meg. Ez alapján tájékozódhatnak a felhasználók a közösség többi tagjának megbízhatóságáról és dönthetik el, hogy kivel kívánnak üzletet kötni. Emlékeztesse az eladót arra, hogy az Ön számára is fontosak az értékelések, ezért ne felejtse el megírni az Önnel kapcsolatos véleményét értékelés formájában.

Törekedjen arra, hogy pozitívan záródjanak az adásvételei, hiszen a sikertelen adásvételek száma nemcsak a vásárlókban keltenek bizonytalanságot, de a Galéria Savaria rendszere is ezen minősítések alapján korlátozhatja a felhasználók státuszát.

Az értékelések nemcsak a felhasználók reputációjának építését szolgálják. Tudjon meg többet az értékelésekről.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak