Vissza

Nem tudom teljesíteni a tranzakciót vagy a vásárlóm szeretne elállni a tranzakciótól. Mit tegyek?

A vásárlást megelőzően a felhasználóknak lehetőségük nyílik megbeszélni a termékkel, illetve a vásárlással kapcsolatban felmerülő kérdéseket a Galéria Savaria biztonságos üzenetrendszerén keresztül, ezért a vásárló bizonyára jól megfontolt szándékkal cselekedett.

A vásárlónak kötelessége átvenni, az eladónak pedig átadni a megvásárolt terméket. Ritkán azonban előfordulhat, hogy a felek nem tudják teljesíteni a tranzakciót. Ebben az esetben az adásvételt sikertelenként kell értékelni és az értékelő félnek meg kell indokolnia, hogy miért döntöttek a tranzakciótól való elállás mellett.

Annak ellenére, hogy ez magától értetődő, nyomatékosan felhívjuk a felhasználók figyelmét arra, hogy csak abban az esetben vásároljanak vagy értékesítsék terméküket, ha valóban tudják teljesíteni a tranzakciót. Ez fontos, hiszen a sikertelen adásvételeket naplózzuk és amennyiben egy felhasználó a rendszer értelmezése szerint a megszokottnál nagyobb számú sikertelen tranzakcióban vesz részt, a felhasználói státusza végleges korlátozásra kerül. A korlátozás további regisztrációk indítását sem teszi lehetővé.

Ezért javasoljuk, hogy jól megfontoltan értékesítse termékeit és törekedjen arra, hogy pozitív minősítéssel záruljanak a tranzakciói.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak