Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés
Vissza

Mik az értékelésre vonatkozó irányelvek?

A Galéria Savarián hiszünk a véleménynyílvánítás szabadságában, az őszinte és nyílt kommunikációban. Közösségünk alapja a bizalom, amelynek alapvető eleme az őszinteség. Ezért arra kérjük Önt, hogy olyan értékeléseket tegyen közzé, amelyek a valóságnak megfelelnek, a lényegre szorítkoznak és hasznosak a Galéria Savaria közösségének.

Arra kérjük, hogy legyen tárgyilagos, amikor megfogalmazza a felhasználóval, illetve a tranzakcióval kapcsolatos véleményét vagy az értékelésre adott válaszát. A tényekre alapozott, hasznos értékelés segíti a Galéria Savaria közösségének többi tagját abban, hogy véleményt alkosson az eladóról, vásárlóról és segítse döntését arra vonatkozóan, hogy akar-e üzletet kötni a felhasználóval. Emellett az építőjellegű kritika az értékelt fél számára is értékes visszacsatolásként hat, amely segítheti a jövőben kötött tranzakciói során.
Elítéljük az olyan értékeléseket, amelyek személyeskedő, másokat sértő véleményt tartalmaznak és nem megalapozott tényekre hivatkoznak.

A Galéria Savariának nem célja cenzúrázni, módosítani vagy eltávolítani egy értékelést. A tranzakció lebonyolítás során előfordul, hogy a partnerek negatív véleménnyel vannak egymásról. Könnyen belátható, hogy ilyen esetben az oldal üzemeltetője nem kötelezhető arra, hogy a vásárlók vagy eladók véleménynyilvánítási szabadságát korlátozza. Nem tudja minden egyes visszajelzés jogosságát megvizsgálni, ezért az egyes visszajelzések elbírálásában sem kívánunk részt venni.
Ennek ellenére előfordulhatnak olyan kivételes esetek, amelyek arra késztetik a Galéria Savariát, hogy gyakorolja az értékelés eltávolítására, módosítására vagy cenzúrázására vonatkozó jogát, például, de nem kizárólagosan:

- Az értékelés obszcén, trágár megjegyzéseket tartalmaz
- A partner bizonyíthatóan bosszúból adta az értékelést
- Az értékelés sérti a Galéria Savaria Általános Felhasználási Feltételeinek egy vagy több pontját
- További esetek, hogy a Galéria Savaria mikor törölhet értékelést

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy véglegesen korlátozzuk azon felhasználók fiókját, akik a Galéria Savaria rendszerének megtévesztése céljából valótlan értékelést írnak vagy az értékelésükben személyes sértést fogalmaznak meg.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak