Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés
Vissza

Automatikus pozitív értékelés a felhasználótól sikeres tranzakció esetén

Függetlenül attól, hogy egy felhasználó eladóként vagy vásárlóként vesz részt az adásvételben, a Galéria Savarián nagy jelentőségük van az értékeléseknek.

Minél több pozitív értékelést gyűjt össze egy felhasználó, mások annál nagyobb bizalommal kötne vele üzletet, sőt eladók esetén a Galéria Savaria rendszere is ezen mutatók alapján jutalmazhatja a teljesítményt.

Eladó esetén előfordulhat, hogy annak ellenére, hogy mindent elkövet, hogy a vásárlója a lehető legjobb szolgáltatást kapja és maximálisan elégedett legyen a vásárlásával, a vásárló egyszerűen elmulasztja leadni az értékelést. Nem tartja fontosnak vagy egyszerűen csak megfeledkezik róla.

Ugyanígy vásárló esetén is fontos, hogy az adásvételek ne maradjanak értékelés nélkül, hiszen a későbbiekben más eladók a visszajelzések alapján ellenőrizhetik, hogy kivel készülnek üzletet kötni.

Igazságtalannak tartottuk, hogy ha bármelyik félnek is le kellett mondania a jogosan kiérdemelt pozitív értékelésről, ezért az alábbi kiegészítéssel bővítettük az értékelési rendszerünket:

Ha az egyik fél 21 napon belül pozitív értékeléssel minősít egy adásvételt és a partnere nem jelzi, hogy elégedetlen lenne az adásvétellel, abban az esetben a vásárlástól számított 45. napon az értékelést adó fél automatikusan megkapja a pozitív értékelést. Az értékelés a többihez hasonlóan a felhasználó adatlapján jelenik meg auto. értékelés felirattal kiegészítve.

Kérjük vegye figyelembe, hogy egy értékelés utólagos pozitívra történő módosítása esetén nem jár automatikus pozitív értékelés.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak